Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » MMO függők! Ti mit tennétek?

MMO függők! Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
A kedvenc játékom nem fut a gépemen update óta.Új gépet, videókártyát stb. nem tudok venni, csóró vagyok. Annyira hiányzik a játék, mit tegyek? úgy érzem ma se tudok miatta aludni, úgy hiányzik! Hogyan felejtsem el? Olyan ez nekem mint a egy szakítás.Mindjárt megszakad a szívem.
2011. dec. 2. 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Én elfelejteném a helyedben, esetleg keresnék egy másik MMO-t. Amúgy melyik játék ez?
2011. dec. 2. 20:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Lineage 2
2011. dec. 2. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát, csomó időd marad más ÉRTELMES dolgokra. Inkább menjél csajozni/pasizni, az sokkal jobb mint játszani ilyen hülyeségekkel. Én is függő voltam sokáig, de így visszagondolva csak azt látom hogy ez annyira nevetségesen nagy hülyeség, és rengeteg időt elvett az életemből. Semmi értelme. Ez csak egy játék. Egy hülyeség.
2011. dec. 2. 21:01
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

# 3

mekkora lúzer vagy, hogy egy játékra fogod a nyomiságod.

dagadt majom

2011. dec. 2. 21:10
 5/10 anonim ***** válasza:

az update-el megnoveltek a gepigenyt is? nincs logikaja,

es nem fut min konfigon sem?

amugy talan kicsitt alabb kellene hagynod, en is szeretek jatszani, de vannak fontosabb dolgok is mmo

2011. dec. 2. 21:37
 6/10 A kérdező kommentje:
Házas vagyok és a napjaim szabadideje alatt szeretek egy kicsit másra is gondolni, mint a problémáimra. dagadt majom szerintem nem jellemzi a kockákat XDXD de erről eszembe jutott a south park egyik része. A probléma az, hogy eddig is laggoltam, de most vége a világnak:S Már kezdek beletörődni. Szóval azthiszem wowzni fogok:)
2011. dec. 2. 22:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Melyik szerón tolod, már ha tört?!:D
2011. dec. 2. 22:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Wow-ra értem!
2011. dec. 2. 22:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Wow alapból jobb mint a Lineage 2 bár törtön nembiztos mert nehéz jó szerót találni és még ottis sok a bug de az eredeti meg havi 4 ezer kb( az se sok mondjuk)
2011. dec. 3. 02:20
 10/10 anonim ***** válasza:
en 26 vagyok, 2 eve Aion-ozok, nekem ez tetszett a legjobban,
2011. dec. 3. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!