Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox 360, PS3 vagy Wii?

Xbox 360, PS3 vagy Wii?

Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 18:35
1 2
 1/16 Queasy ***** válasza:
Mi alapján? Ár? Exkluzív címek? Neadjisten' warez?
2011. dec. 2. 18:54
 2/16 anonim ***** válasza:
PS3
2011. dec. 2. 19:07
 3/16 anonim ***** válasza:
Én is így voltam kb fél éve ps3 v xbox?? én xboxot vetem és nem bántam meg ajánlani tudom csak és mára slim se olyan drága ;)nagyon jó multi..
2011. dec. 2. 19:58
 4/16 anonim ***** válasza:
Legaalább az 1001. kérdés az oldalon, amire nem is lehet meggyőző választ adni, mert mindenki mást mond. Én Xboxot mondok.
2011. dec. 2. 20:56
 5/16 anonim ***** válasza:
Wii
2011. dec. 3. 00:08
 6/16 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen mi a különbség a Wii és az Xbox között?
2011. dec. 3. 20:59
 7/16 Queasy ***** válasza:

"Csak" annyi, hogy teljesen más célközönséget céloz meg.

Xboxon a "nagyfiús" játékok mennek, ölni orrba-szájba, míg Wii-n inkább a régi érákból vannak feldolgozások, mint pl a Metroid, Zelda, Donkey Kong, Mario stb.

Ezen kívül hatalmas buktató faktor a mai hülye gyerekeknél, hogy a Wii grafikai képessége egy hajszállal turbózott ps2 szintjén áll, amitől meg mindenkinek feláll a szőr a hátán, mert hát milyen ronda már. Az ilyen agyhalottak miatt süllyed a piac színvonala, ontják magukból a sok csilli grafikás vackokat, míg az érdemi játékélményük kb nem is létezik.

Nem akarlak ráerőltetni semmire, de én a Wii-re teszem le a voksomat. Kicsit gyermeteges kinézete van a játékoknak, de ha tudod ezt értékelni, hogy nem minden a külső, és nem csak cod-ozni meg ilyen baromságokkal akarsz játszani, akkor lehet rá találni jó játékokat pláne, hogy a Wii lejátszik minden Gamecube játékot is, így a játék kínálat egész terjedelmes.

2011. dec. 3. 21:22
 8/16 Queasy ***** válasza:
Bár gondolom te belépő vagy, így inkább xbox és ps között válassz, a Wii az inkább a régi Nintendo veteránoknak szól, meg aki fogyni akar a sport játékokkal (bár ezt írtó hülyeségnek tartom, mert ha fogyni akar akkor nem Wii-t kell venni hanem kimenni mozogni).
2011. dec. 3. 21:25
 9/16 anonim válasza:
nekem wii-m van és nagyon szeretem, van hozzá 15 féle sportos játék + vehetsz hozzá bármilyet. PL: táncosat, lovasat, fiúsat . egy csomó féle van és az hülyeség hogy a régi játékokat dolgozzák fel mert nekem pl van hozzá sims 3, de lehet kapni filmfeldolgozásokat is. pl lecsó, tin tin kalandjai, bármit. nagyon jó és én nagyon szeretem.
2011. dec. 5. 15:37
 10/16 anonim ***** válasza:

Lehet itt hasonlítgatni a Wii-t bármilyen 100.000Ft-s ikszboxszhoz meg pléjsztéjsönhöz a Wii már 5 éve kijött és...

MÉG MINDIG JOBB MINT A SZ*ROS MICROSOF MEG SONY KONZOLOK!!!

Jobb játékok vannak rá és ha ezen múlik már 4 Call of Duty-t kiadtak rá... És most lehet mondani hogy hűű a kinekt De mi az a phűj 2 Wii-áráért kapsz egy kamerát 1 játékkal haggyuk már... És amúgy is a Wii-nél legalább fogsz egy távirányítót nem hadonászol a levegőbe mint egy idióta... WII4EVER

2011. dec. 5. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!