Valaki segítsen, melyik író amivel biztosan és jól lehet írni Xbox játékokat (Márka és Tipusszám kellene! )?
Jaja megteszik a kiadók ,de ha nem akarsz egy játékért 12k-t kidobni akkor jobb ha inkább te csinálod(egyébként nem tudom mi ez a becsületesség ,majd ha megveszel minden filmet DVD-n vagy előfizetsz mindenféle szar médiatárra akkor dumálhatsz ,de addig te is ugyan olyan tolvaj vagy mint bárki más).
És nem tudom hol él az utolsó ,de szerintem azt se tudja mi az a Devkit.
A kérdésre válaszolva pedig teljesen mind1 hogy milyen írót veszel.Bemész az első boltba kérsz egy Dual Layer írására képes írót és kb 3-5k-ért elviszed a legelsőt(nekem amúgy samsung van).Ha a hülyékre hallgatsz akkor veszel hozzá Verbatim lemezt is aminek darabja 500ft és semmi különbség nincs a Maxellhez képest ami 150ft.
Te mit képzelsz magadról takonyarcú?
Neked a vásárlás pénzkidobás, a lopás meg becsülendő dolog?
Mi vagy te, egy büdös cigány?
Nem ,a vásárlás nem pénzkidobás ,de az hogy egy újonnan kijövő játékért 12k-t kiadjon vki az már enyhén sok.Főleg amikor egyszerre kijön 5 db.(segítek számolni 60.000ft)drágább mint maga a konzol.Amúgy meg ki mondta ,hogy a lopás becsülendő dolog??
De a reakciódból ítélve neked még a konzolra sem futja nemhogy a játékra.
Csak megsúgom, saját munkámból vásárolt LCD tévém, XBox 360-om és 12 eredeti játékom van.
Ezenkívül a számítógépen minden szoftver vagy eredeti, vagy ingyenes verzió.
A kedvenc filmjeim mind megvannak eredeti dvd-n, a mostani hígfos filmek meg nem érdekelnek kicsit sem, azok még egy letöltést sem érnek meg.
Szóval csak annyi a tanulság, hogy lehet így is.
Anélkül, hogy az ember milliomos lenne, nem muszáj egyből fröcsögni, hogy "há 12 ezeré játékot, há hülyevagy?"
Olcsón kell venni régebbi játékokat. Ha az újakkal akarsz játszani, rögtön megjelenéskor, ráadásul egyszerre 5-tel (ami eleve hülyeség), akkor igen, mélyen zsebbe kell nyúlni.
Nincs rá pénz? Nem játszol, lemész a játszóra focizni, az ingyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!