Battlefield 3. Érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Szóval, szeretném megvenni, de erősen gondolkozom rajta, hogy megéri-e. kipróbáltam a singlet, de 30-40-50 fps-em volt. (maxon is, lowon is) Hogy élvezhető lesz-e a multi.
Szerintetek lesz benne klánélet? warok? nc-k? Akár lanok is.
Mit gondoltok?:)
2011. dec. 2. 17:56
1/3 Queasy válasza:
Ilyenekbe már nem szabad gondolkodni, amikor már évente jelennek meg az fps-ek új részei. Nem hagynak a játékoknak időt kibontakozni. Már dolgoznak a BF4-en, több híroldalon is már lehetett róla olvasni. Egyébként a multi tudtommal több gépet eszik, a nagy csatatér illetve a nagy létszám miatt.
Egyébként jó a multi része, élvezetes darab ellentétben a single-el, az elég felejtős lett.
2/3 anonim válasza:
Én megvettem 50-60 fps van és élvezető a multi nagyon is. A single-je nem valami jó de a multi mindent visz warok illetve klán élet nem nagyon van még de lehet kialakul nem lehet tudni de a mindenképen warozni akarsz meg nc-ket akkor cod2 cod4 vagy cs a legjobb választás:D
3/3 A kérdező kommentje:
Igen cod2-őztem fél évet, majd cod4 már 1 éve, csak gondoltam kipróbálok valami újítást. :)
2011. dec. 3. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!