Megéri megvenni a Battlefield Bad company 2 -t csak a multiért 10. 000 forintért?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 14:46
1/8 anonim válasza:
Hát nézd... Ez nem mindenkinek egyfórma. Egy nagy "kocka" aki már 3 hónappal megjelenés elött számólja a napokat (meg a pézét :)) Az nem fog visszarettenni a 10000 ft ártól. De ha te nem szereted annyira a sorozatot, vagy úgy az FPS müfalyt akkór várjál addig amíg lemegy az ára olyan szintre amit neked megér. (megjegyzem én, és még vagy a fél emberiség így csinálja, A másik fele meg letölti :D) Ha viszont nem is vonz téged eggyik kívánalom sem. Akkór menny el egy barátodhoz kipróbálni, vagy csak egyszerüen várjál és majd egyszer megveszed...
2/8 anonim válasza:
megéri én még a limitedet vettem 9990 Ft-ért a megjelenés után 2 nappal. vedd meg nme bánod meg
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
játszottam már vele csak az a kérdésem hogy csak a multiért kidobjak e 10000 forintot, a singleplayert már kivittem de a multiról még sok jót nem hallottam, sok disconnect meg ilyenek
2010. ápr. 20. 21:17
5/8 anonim válasza:
Szerintem szerezdmeg a demóját ha van.
6/8 anonim válasza:
Inkább a CoD MW2, ráadásul gépbarátibb.
7/8 anonim válasza:
Az MW2 egy szutyok, hatalmas nagy lehúzás, meg ne vedd!
8/8 anonim válasza:
Hát mondjuk igaz, sok a cheater.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!