Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri megvenni a...

Szerintetek megéri megvenni a Battlefield 3?

Figyelt kérdés
Csak az irjon akinek megvan,amugy a grafikát,meg ezekre lennék kiváncsi,mert amit youtubon néz az ember,az sz**t sem ér!!!:)Amugy 11.000-tudnám megvenni.:)ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
2011. nov. 12. 18:29
1 2
 1/14 djhell ***** válasza:
nekem ugyan nincs meg a game de szerintem ne vedd meg....mindent letölthetsz akk miért fizetnél érte?? ;D
2011. nov. 12. 18:45
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon drágák a játékok, ennyit én nem adnék értük. Viszont az első válaszolóval nem értek egyet, a játékfejlesztőket igenis meg kell fizetni. Te talán dolgoznál ingyen? Kötve hiszem! Szerintem több kompromisszumra lenne szükség az árképzés terén, mert az új játékok árai nagyon túlárazottak ( legalábbis Magyarországon )
2011. nov. 12. 18:56
 3/14 A kérdező kommentje:
az tény,de amit láttam aszerint nagyon jó a grafikálya,és ehogy a collo of dutí-nak,ennek se fog szerintem lemenni az ára,amugy én is szoktam töltögetni,de ezt nem lehet leszedni,de aha valaki tud egy linket ahonnan igen,küldje el!!!!!!!!de én arra gondoltam,karácsonyra megszánom magam eggyel,én amugy 12-vagyok,pop star jojot-os akartam,de az ugíyan anyyi,igy arra gondoltam,inkább megveszem a battlefield 3-at. :)
2011. nov. 12. 19:01
 4/14 A kérdező kommentje:
Szerintetek melyiket vegyem????????????????
2011. nov. 12. 19:02
 5/14 djhell ***** válasza:

torrent:

[link]

:D

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. nov. 12. 19:12
 6/14 A kérdező kommentje:
nekem nem sokerül innen letölteni :(
2011. nov. 12. 19:31
 7/14 A kérdező kommentje:
csak mi9nd 11,2 KB-szart tölt le
2011. nov. 12. 19:33
 8/14 djhell ***** válasza:

xDDD...lol te töltögetsz mi??

azok a 11,2 kb -s szakor .torrent fájlok azaz még megkell nyitanod utorrentel vagy más torrent kliensel...annak megadod hogy hova töltse és letölti szépen neked 2.09 GB méretű .iso fájlt...na m1 az ilyeneknek téll megéri megvenni a gamet boltból...:D

2011. nov. 12. 19:36
 9/14 A kérdező kommentje:
csak én nem szoktam torrentről tölteni és nem,ismerem,és még mindig nem sikerűl
2011. nov. 12. 20:33
 10/14 anonim ***** válasza:

Csak az egyjátékos kampány miatt nem érné meg megvenni, az sztem simán ki is hagyható, sokat nem veszítesz vele.

A multi miatt simán megéri (pc-s verziót lehet már 8-9k ért kapni).

Ha szeretsz multizni, akkor sztem simán megér ennyit.

2011. nov. 12. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!