Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battlefield 3 vs Call of Duty...

Battlefield 3 vs Call of Duty Modern Warfare 3! Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 12:56
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
5 éve codozok, mind meg van 1-8-ig de csak a 2 vel játszok néha.Battlefield bc2-őt vettem meg laptopra, de van egy kis fps laggom ezért szünetelem.BF-et 1 éve próbáltam ki.Majd ha lesz pénz új gépre akkor majd a 3 is szóba jöhet.Play4Free tolom addig:)BF játékélménye sokkal jobb, főleg ha barátokkal játszol.Cod meg csak a darálásról szól(4-8 ig).
2012. okt. 23. 19:32
 42/49 anonim válasza:
65%
Minden tekintetben a BF3. Én először COD-dal játszottam de miután kipróbáltam a BF3-at csak azt tolom.
2012. nov. 6. 07:04
 43/49 anonim ***** válasza:

Én mind 2-vel jáccottam. Véleményem szerint mind a 2 megunható, de szerintem a BF valamennyivel jobb volt mert ott nem csak lőni lehet, ha nem vannak járművek is :O

CoD-ban meg csak lőni + kill streak.

2012. dec. 6. 20:44
 44/49 anonim válasza:
hát a BF3-ban csalódtam de nagyon őszintén jobbra számítottam sokkal és volt benne egy csomó olyan amit már az mw2-ben láttam pl: a bunyózós jelentek (ami szerintem elég szar lett)... de a grafika az viszont jobb mint a codé lövik a falat omlik meg hasonlók,vezethetsz tankot,repcsit ezek a pályák tetszettek...de mondom a bunyós részek azok szarok,mesterséges intelligencia szintén szar (ott áll a társad mögötted tökéletesen látható célpont az ellenfélnek de csak téged lőnek) meg mondom voltak olyanok amikeket az mw3,mw2-ben láttam...nem azt mondom,hogy rossz játék de lehetne jobb mert ezen lehet még csiszolni bőven...A Cod jobb szerintem de ízlések és pofonok.
2013. febr. 1. 21:16
 45/49 anonim ***** válasza:
CoD MW3 <3
2013. júl. 10. 15:11
 46/49 Shadow087 ***** válasza:
Személy szerint a COD -t részesítem előnyben, mert ott izgalmasabb a játékmenet, és szerintem jobb is. Mint már előttem írták páran, én is volt hogy unatkoztam a BF3 közben! :D COD 4 -ben a Prypjat pálya tetszett a legjobban. Lopakodós. :D De mindegyik COD epizód nagyon jó!
2013. nov. 27. 19:42
 47/49 anonim válasza:

Emberek! Ne vitázzatok már ezen kérlek.

Attól függ,hogy mit szeretsz egy játékban!

Battlefield 3 - Jobb a grafikája mint 1 CoD-nak és úgymond szabadabban csinálhatsz valamit, nincs leblokkolva annyira map, több a jármű, és számomra realisztikusabb.

Singleplayer - Nem ismerem, de több embert is hallottam róla.hogy nagyon gyenge lett.

Multiplayer - A multi viszont nagyon odavág! Szószerint mintha ott lennél és másokkal harcolnál egy valós háborúban, hangulat nagyon megvan viszont ha nem ülsz járműbe akkor unalmassá válhat, mindenféleképpen trollkodni és harcba menni :)

Call of Duty Modern Warfare 3 - Nincs rossz grafikája, a Bf-nek jobb és kész! Sokkal gyorsabb a játékmenet, szerintem jobbak a fegyverek és jók a cutscene-k.

Singleplayer - Igen, az MW2 folytatása tehát isten megváltó változásokat ne is várjatok tőle. Mindennek ellenére nagyon jól követi a sztorit, szépen fel van építve és nagyon adagolja az adrenalint. (A kommandós,lopakodós küldik a legjobbak :D )

Gyakorlatilag egy marha jól megrendezett akciófilmet kell nekünk végigjátszani, ez az egészben a legjobb!

Multiplayer - Nem sok változás van benne. Ugyanaz a fegyver rendszer, ugyanolyan stílusú mapok. Nincs sok mondandóm róla, egy biztos. Unatkozni nem fogsz és az sd meccsek nagyon szórakoztatóak mint mindig :)

Nekem speciel a Call of Duty Modern Warfare 3 jobban tetszett.

2014. máj. 20. 18:51
 48/49 anonim ***** válasza:

MW3 jobb mint a BF3.

Ami a Battlefieldnek van lövedék süllyedése és sebesség ami egy kalap szar, nekem ne mondja senki azt, hogy egy m40-es sniper puska 100m-et 30p. alatt tesz meg és mire elér a 20 méterrel előttem lévő falhoz 2m-et süllyed a lövedék.... ÉS evvel a prémiummal ott baszták el ahogy kell.

2015. febr. 4. 13:16
 49/49 anonim ***** válasza:
Battlefield 3
2015. nov. 28. 09:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!