Battlefield 3 vs Call of Duty Modern Warfare 3! Melyik a jobb?
Én mind 2-vel jáccottam. Véleményem szerint mind a 2 megunható, de szerintem a BF valamennyivel jobb volt mert ott nem csak lőni lehet, ha nem vannak járművek is :O
CoD-ban meg csak lőni + kill streak.
Emberek! Ne vitázzatok már ezen kérlek.
Attól függ,hogy mit szeretsz egy játékban!
Battlefield 3 - Jobb a grafikája mint 1 CoD-nak és úgymond szabadabban csinálhatsz valamit, nincs leblokkolva annyira map, több a jármű, és számomra realisztikusabb.
Singleplayer - Nem ismerem, de több embert is hallottam róla.hogy nagyon gyenge lett.
Multiplayer - A multi viszont nagyon odavág! Szószerint mintha ott lennél és másokkal harcolnál egy valós háborúban, hangulat nagyon megvan viszont ha nem ülsz járműbe akkor unalmassá válhat, mindenféleképpen trollkodni és harcba menni :)
Call of Duty Modern Warfare 3 - Nincs rossz grafikája, a Bf-nek jobb és kész! Sokkal gyorsabb a játékmenet, szerintem jobbak a fegyverek és jók a cutscene-k.
Singleplayer - Igen, az MW2 folytatása tehát isten megváltó változásokat ne is várjatok tőle. Mindennek ellenére nagyon jól követi a sztorit, szépen fel van építve és nagyon adagolja az adrenalint. (A kommandós,lopakodós küldik a legjobbak :D )
Gyakorlatilag egy marha jól megrendezett akciófilmet kell nekünk végigjátszani, ez az egészben a legjobb!
Multiplayer - Nem sok változás van benne. Ugyanaz a fegyver rendszer, ugyanolyan stílusú mapok. Nincs sok mondandóm róla, egy biztos. Unatkozni nem fogsz és az sd meccsek nagyon szórakoztatóak mint mindig :)
Nekem speciel a Call of Duty Modern Warfare 3 jobban tetszett.
MW3 jobb mint a BF3.
Ami a Battlefieldnek van lövedék süllyedése és sebesség ami egy kalap szar, nekem ne mondja senki azt, hogy egy m40-es sniper puska 100m-et 30p. alatt tesz meg és mire elér a 20 méterrel előttem lévő falhoz 2m-et süllyed a lövedék.... ÉS evvel a prémiummal ott baszták el ahogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!