Battlefield 3 vs Call of Duty Modern Warfare 3! Melyik a jobb?
CoD!!!
De igazából tőled függ! Nekem a CoD jobban bejön de a BF3-at is sokkan jobban szeretik mert pl: vannak jármúvek, nagy Mapok!!!
De az aki azt írta hogy a CoDal csak 13 évesek játszanak az egy B@szott nagy sügér!!!
nekem megvan a bf 3..de ahhoz képest hogy mindenki isteníti hatalmasat csalòdtam benne...
rövidentömören:
grafika:nagyonjò
hang: ilyen jò hanghatàsu játék sztm nincs is
egyjátékos kampány: unalmas..mer szinte mindent a cod4ből, az mw2ből, és a medal of honor 2010 ből loptak..ja..és nagyon sok a script..
co-op: nagyon unalmas..van egy éjszakai csipa map..na az jo..de a többi..pff
multi: haverom pc-jén szerintem elviselhetetlen hogy egy mapon 64en lehetnek..a térképe tele van.. ><'
én boxon játszom..ott 24 fő a max..tehát néha kicsit tùl nagynak tűnik a map..xd néhány mapon az egyik csapat kempelheti a másik spawnhelyét..ez is a hanyagságra vezethető vissza..inkább a grafikára mentek rá ott is..
de a legnagyobb csalodás a rombolhato kornyezet...van az olajfùròs map..na ott szinte semmit nemlehet -.- többnyire az osszes mapon csak minden 4.épület rombolhatò..inkabb ne rakták volna bele ezt..
én sose szerettem annyira a codot..az mw2 elég jol sikerult... de a black ops fuu nagyon rossz volt...
ezek után csak azt akarom mondani hogy a bf3 egyátalán nem lehet jobb mint az mw3.. szerintem ìzlés kerdese.. de az idei cod iron wolf ra nagyon kìvàncsi leszek ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!