Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kitaláljátok az alábbi képrejt...

Kitaláljátok az alábbi képrejtvényt?

Figyelt kérdés

Előre "szólok", hogy kicsit béna lett, mert Painttel készült, de azért ki lehet találni. Nem segítek. Ha akarjátok, akkor lesz még több is, de csak akkor, ha ezt megfejtettétek:

[link]

2011. nov. 11. 18:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem gőzöm nincs mi akar ez lenni :D
2011. nov. 11. 19:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Egy kicsit nehéz. De nem segítek...aki megfejti, annak meg a zöld kéz. Ha az, aki kitalálta, több választ is írt, az jelezze nekem az időpontok leírásával. Köszönöm.
2011. nov. 11. 19:12
 3/11 anonim ***** válasza:
eke vagy kapaxd
2011. nov. 11. 20:43
 4/11 A kérdező kommentje:
??? utolsó ezt hogy és mire érted?
2011. nov. 11. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez a megfejtésXD
2011. nov. 11. 20:56
 6/11 A kérdező kommentje:
hát nem talált...kezdjétek annak a bizonyos dolognak a képen a színével, vagy az nem csak szín, hanem más is?...ennyit segítettem...ha ez megvan, akkor már a megfejtés is meg lesz hamarosan!
2011. nov. 11. 20:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez egy kalapács vagy eke vagy egy barna lábú T betű aminek a felül a 2 vége piros és egy sárga izé vna a bal oldalon. Ezenkívál a barnalábú T betű még egy domboldalon átugrik 3 darab lebegő vonalat.
2011. nov. 11. 23:23
 8/11 A kérdező kommentje:
utolsó, már majdnem megvan...az valóban egy T, és azt is kitaláltad, hogy mit csinál...már csak annyit kell csinálni, hogy a T-hez hozzárakod, hogy mit csinál és a kapott szó elé teszed a T mintáját...annyit segítek, hogy egy népcsoportra kell gondolni, mert a minta az egy ország egyik jelképe...ennyit segítettem, most már kitaláljátok!
2011. nov. 12. 09:39
 9/11 A kérdező kommentje:
annyit még, hogy a barna lábú, a lebegő vonalak és a dombok nem részei a megfejtésnek
2011. nov. 12. 09:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Van valami köze Mongólia pénzneméhez?
2011. nov. 12. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!