Nagyon érdekes google maps hiba, please help me! Vajon kitaláljátok-e hol a hiba!?
Szóval a probléma a következő:
Ha bármilyen böngészővel(IE9, FF6, Chrome 13.., Opera stb.) nyitom meg a maps.google.com-ot normál módon, akár a google kezdőoldaláról, akár begépelve, nem tudom használni. Folyamatosan sárga felirat jelzi a betöltést, majd azt dobja fel szintén sárga háttérrel, hogy "a rendszer túl lassú?Használja a Problémamegoldási útmutatót".
A következő megoldásokat ajánlja:
Persze mindet megcsináltam de semmi...
Viszont ha proxyra megyek fel, vagy thor-ra, vagy az Opera turboval egy külföldi szerveren keresztül vagy https-el nyitom meg, akkor simán működik. Hogy lehet ez.
Még pár info:
Win7 sp1, flash, java, silverlight friss, víruskergető: norton internet security (teljes kikapcsolás sem segít...), rendszer-visszaállítás a telepítéskori időpontra sem segít, ccleaner, norton utilitis lefutattva.
Net 5M/1M kábel, helyi szolgáltató, vonalat az Antenna Hungáriától bérli, dyn ip.. Nem tudom mi kell még a megoldáshoz!?
Nekem siman betolti az IE9, a FF6 es a chrome is.
Nem ertem, nalad mi lehet a hiba, en meg el sem engedem az enter gombot es mar betoltottek.
Valami hiba nalad van.
Esetleg probald meg maskepp. Ha valamit meg akarsz nezni hogy hol van, akkor ird be a google-sorba, hogy mondjuk Budapest, Magyarorszag, enterezd le, es amikor bejott, akkor a folso sorban valaszd a terkep/map opciot. Hatha akkor betolt.
Nincs otletem, ha igy sem jon be.
Kémprogramirtót is futatál?
szolgáltatonál rákérdeztél ere?
ha van másik gép kiprobáltad ugyan ere a vonalra hogy azon is ez van e?
simán egy kábel jön be vagy van routered?
Torrentezni szoktál?
nem lehet hogy ez a maps valmi olyan fájl megosztást használ amit letiltot szolgáltató?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!