Miért ilyen sz@r a Portal-Prelude?
Hát azért nekem pl a crysis 3 nem nagyon tetszett.
Jó a játék, szép a grafika is, csak rövid, meg ugyebár a történet is megint más. Amúgy csak ezért furcsa a számomra.
A portal-ban nekem épp a történetmód tetszett meg, ugyan így a Crysis-nál a Wearhead.
Az egy dolog még, hogy tetszik a történetmód, de a kivitelezhetetlen helyek, az idő amelyet leír és a helyszínek amelyekbe játszódik, na azok amik széppé teszik a játékot és megszerettetik a játékossal.
Nekem még a soundtrack az ami tetszett a játék részeiből.
Volt jó pörgős és gondolkodtató zene is, aminek hála mégjobban megszerettem a játékot.
Amúgy igazad van, azért a Crysis 3-hoz is kell ész, de nekem nem jelentett nagy kihívást.
Egyedül azt bánom benne, hogy a történetmód kicsit eltorzult benne, és a 3. rész már nem is arról szól mint az első kettő plussz a Wearhead.
Amúgy nem rossz.
A Portal Prelude-ban amúgy van pár olyan pálya ami nekem sem tettszett, meg úgy álltam hozzá, hogy ember legyen a talpán aki megcsinálja, de aztán könnyen ment.
Az is jó, hogy pár résznél el volt tolva a pálya szerkesztése(szinte levihetetlen volt), de a patch amit kiadtak rá javításnak az segít rajta.
Mondjuk az is jó, hogy azután adták ki, miután már kiakasztottam, na de ez van, ezt kell szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!