Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért ilyen sz@r a Portal-Prel...

Miért ilyen sz@r a Portal-Prelude?

Figyelt kérdés
Már végigtoltam a sima Portal-t, a Portal 2-őt egy karcolás nélkül. Most meg itt van ez a kö.csögség. Azzal kezdődött, hogy letöltöttem... Felraktam, erre nem volt indítója. Na nem baj gondoltam, felraktam a Portal-t, belemásoltam a mappájába, hibás pályarészekkel, de ment(mindenfelé 3D-s, piros ERROR szavak voltak). Még ez sem volt gond, csakhogy jött az első pálya... Mint mondtam az előző 2 részében egyáltalán nem sérültem meg, úgy vittem végig. Itt meg az első megnyílt portal-ból kaptam a fejemre egy ládát. Aztán kilépek rajta és kinyír 4 rohadt turret (a mocsadék ANYJUKAT!!!). Nagynehezen átmentem a második pályára, és ahogy megyek a folyosón, pofánvág egy tégla, de nem egy olyan 1-2 kilós, hanem egy 10-20 kilós. Egyből meguntam, és az egész Portal-ságtól elment a kedvem. Hogyan lehet ilyen sz@rságot készíteni? Amúgy van olyan oldal, ahol piszkosul kikáromkodhatom magam?

2011. nov. 9. 12:32
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Amugy a Portal, az eleve más, nem úgy mint a többi lényege, itt nem ölsz, hiába FPS játék, itt csak próbálsz szabadulni. Pl. aki szeret ürlényekre vadászni, annak ajánlhatom a Crysis3 at, és akkor Bow a kézbe, & GO! :)
2013. márc. 26. 18:26
 22/26 anonim ***** válasza:

Hát azért nekem pl a crysis 3 nem nagyon tetszett.

Jó a játék, szép a grafika is, csak rövid, meg ugyebár a történet is megint más. Amúgy csak ezért furcsa a számomra.

A portal-ban nekem épp a történetmód tetszett meg, ugyan így a Crysis-nál a Wearhead.

Az egy dolog még, hogy tetszik a történetmód, de a kivitelezhetetlen helyek, az idő amelyet leír és a helyszínek amelyekbe játszódik, na azok amik széppé teszik a játékot és megszerettetik a játékossal.

Nekem még a soundtrack az ami tetszett a játék részeiből.

Volt jó pörgős és gondolkodtató zene is, aminek hála mégjobban megszerettem a játékot.

Amúgy igazad van, azért a Crysis 3-hoz is kell ész, de nekem nem jelentett nagy kihívást.

Egyedül azt bánom benne, hogy a történetmód kicsit eltorzult benne, és a 3. rész már nem is arról szól mint az első kettő plussz a Wearhead.

Amúgy nem rossz.

A Portal Prelude-ban amúgy van pár olyan pálya ami nekem sem tettszett, meg úgy álltam hozzá, hogy ember legyen a talpán aki megcsinálja, de aztán könnyen ment.

Az is jó, hogy pár résznél el volt tolva a pálya szerkesztése(szinte levihetetlen volt), de a patch amit kiadtak rá javításnak az segít rajta.

Mondjuk az is jó, hogy azután adták ki, miután már kiakasztottam, na de ez van, ezt kell szeretni.

2013. márc. 26. 22:52
 23/26 A kérdező kommentje:
Nekem a Crysis 3 nagyon tetszett. A történet mód, ez kb nem nagyon érdekelt, mert én inkább a grafikában gyönyörködtem. A játékmenet.. háát amennyire megtetszett az indító vidi, én egy picit többre számítottam, és tényleg elég rövid játék, de attól még élvezhető. nekem különösen tetszett az íj, a különféle nyilak hozzá, nameg ha azt vesszük sok érdekes és izgalmas pályája van. A finálé az ami nagyon tetszett nekem :) Befejezni egy játékot, amit azt hisz az ember, hogy a végén elbukja.. nagyon érdekes volt :) Az első részében nekem kicsit nem tetszett, hogy sokat kellett járni és közben eluntam az agyam, nameg az nem tetszett, amikor a végénél abban az idegen építményben vagy miben voltam... volt 1-2 hely, ahol körül kellett nézni rendesen, mert el lehet tévedni :D a 2 az szuper, nekem minden tetszett benne, csak nem tudom, én a végén azt hittem meghal az ipse :D na de a 3 az szép... a vége volt kicsit érdekes, mert nem arra számítottam :) na de ha azt vesszük, a Half Life kb összes részén és a Portal 1-2 őn kívül nem sok játék van amit kb 5-10 x is kijátszanék :)
2013. márc. 27. 11:07
 24/26 anonim válasza:
Megvetted a Portal 1-et a Steam-en? Mert, ha nem szerintem az a gond. Amúgy, tudom, hogy mondtad, hogy lejárt lámáz, csak kényszert éreztem elmondani, mert... Tudod, amiért úgy írtad a kérdést. Mármint ugyanaz az inger hatására.
2014. jan. 21. 21:13
 25/26 anonim válasza:
Na had magyarázzam meg! A portal prelude csak egy mod a portal 1 hez. Mivel amikor elkészült még nem volt előtörténet és ráadásul túl könnyű volt! Mindenki várt egy nehezebbet és a portal prelude készítői tökéletesen megcsinálták! Egy fantasztikus mod a portal prelude és mindenkinek ajánlom! de ahogy már említettem párszor ez csak egy mod, nem külön játék, vannak benne bugok és nehéz felrakni! Talán néhány embernek tényleg nehéz játék én 5 ször kijátszottam egymás után. Elsőre vagy 1 hónap alatt a többi meg pár nap alatt! Ha nem értesz hozzá inkább ne mondj ilyeneket rá. Mert ez kb olyan mintha én aztmondanám rád hogy egy *öcsög arcu h*lye 10 éves p*cs vagy... Pedig nyilván nem találhattam el az összeset hiszen nem ismerlek! A többieknek meg jó játékot hozzá nagyon jó game! :D
2014. febr. 8. 09:42
 26/26 anonim válasza:
érdekes nekem a portal prelude egyből működött... és se nincs 200 as iq -m se macskareflexem... mégis egész játék során egyszer haltam meg... gladosnál
2014. aug. 16. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!