Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért ilyen sz@r a Portal-Prel...

Miért ilyen sz@r a Portal-Prelude?

Figyelt kérdés
Már végigtoltam a sima Portal-t, a Portal 2-őt egy karcolás nélkül. Most meg itt van ez a kö.csögség. Azzal kezdődött, hogy letöltöttem... Felraktam, erre nem volt indítója. Na nem baj gondoltam, felraktam a Portal-t, belemásoltam a mappájába, hibás pályarészekkel, de ment(mindenfelé 3D-s, piros ERROR szavak voltak). Még ez sem volt gond, csakhogy jött az első pálya... Mint mondtam az előző 2 részében egyáltalán nem sérültem meg, úgy vittem végig. Itt meg az első megnyílt portal-ból kaptam a fejemre egy ládát. Aztán kilépek rajta és kinyír 4 rohadt turret (a mocsadék ANYJUKAT!!!). Nagynehezen átmentem a második pályára, és ahogy megyek a folyosón, pofánvág egy tégla, de nem egy olyan 1-2 kilós, hanem egy 10-20 kilós. Egyből meguntam, és az egész Portal-ságtól elment a kedvem. Hogyan lehet ilyen sz@rságot készíteni? Amúgy van olyan oldal, ahol piszkosul kikáromkodhatom magam?

2011. nov. 9. 12:32
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem kell bambázni. A net rohadt lassu, ezért letöltötem az első találatot, aztán ráuntam és nem volt kedvem leszedni a rendeset, mert attól még nem lesz jobb. De mind1, azóta 10001 jó játékot szedtem le amit végigjátszodtam és még élveztem is (Crysis összes része, TimeShift, Bulletstorm, stb), vajon mért nem lehetett normálisra csinálni a prelude-t??? Amugy hogy érted hogy kiakasztottad??? Érdekelne a jelentése...
2012. márc. 9. 20:13
 12/26 A kérdező kommentje:
Amuyg még annyit árulj el hogy hány éves vagy és mennyi az IQ-d... Csak érdeklődésből....
2012. márc. 9. 20:15
 13/26 A kérdező kommentje:
Amugy*
2012. márc. 9. 20:15
 14/26 anonim ***** válasza:
Most komolyan azért nyavalyogsz, mert egy INGYENES Portal mód túl nehéz neked? Öcsém, mint egy 6 éves.
2012. ápr. 15. 21:16
 15/26 A kérdező kommentje:
Ingyenes Portal Mode? pfff otthon felejtették az old school érzést -.-"
2012. jún. 10. 19:36
 16/26 anonim ***** válasza:

Nem szar a a Portal Prelude, sőt nagyon is jó.

Mondjuk én fordítva toltam végig az egészet, tehát először a 2. majd az 1. és a Prelude-t, de nagyon megtetszett a történetmód.

Mellesleg van rá patch, ami kijavítja a hibákat a "megoldhatatlan" részeknél, de ha ennyire nem megy nektek akkor ott a consol és "noclip"-el át tudjátok ugorni azt a rész.

Amúgy nagyon jó játék, nekem k.rvára tetszett, sőt még most is végigtolnám párszor(már vagy 3 szor végigvittem "előröl" kezdve :)).

Még a soundtrack is megtetszett, az első rész meg még jobb a hangszinkronnal együtt, mondjuk a hang nem az igazi, de ez van.

Amúgy így van a sorrend:

Portal Prelude (Ez a GlaDOS és a Portal történetmódja/előzményjátéka)

Portal

Portal 2

2013. márc. 17. 11:36
 17/26 Tomoprof válasza:

LOL! What a Rage Kid.. xDD

Épp az elején fel is hívják a figyelmet h nem ajánlják gyenge elméjűeknek.. mert nem fog nekik tetszeni.. xD

Nekem tetszett, végre kicsit gondolkodtatós volt, de nem volt igazán kihívás.. nekem 5-6 óra játék idő volt, 1 nap.. :/ azt hittem hosszabb lesz..

2013. márc. 26. 00:55
 18/26 A kérdező kommentje:
LoL , meg LoL... az az gyenge elme :'DDDDDDD az egy dolog ember hogy milyen inteligencia kell hozzá, mert kb sztem egy hülye is eljátsza. Nekem az nem tetszett, ahogy mindenfelé csak ki akartak nyírni... Okke, most kérded, mi itt a baj, Portal 1-2 ben is volt így... na dee..... ott megúszom 1 karcolás nélkül, és mint írtam, a gond ott volt hogy ezek sebeztek. A realitás elvén megyek, és ahogy szoktam beleélem magam a játékba. És hogy is mondjam, egy ki/be b@szott narancsszínű sport felső még véletlenül sem véd meg egy turret lövésétől, vaaaagy egy nyomorult fém ládától, amit a fejemhez bacnak :) És ez ár rég nem érdekel, azóta kb 10-10 x kitoltam a Portal 1-2 őt, és meg is untam. Nem azt mondom hogy a Prelude nehéz, csak sz@r a játékmenet ;) Azóta elvagyok a Crysis és Dead Space néhány részével, szal ha az egyetlen játék lenne a világon, sem játszanám, viszont ha meg kellene mutatni hogy nem vagyok "gyenge elméjű" hozzá, kitolnám, de mire :) 1001 játékom van, amit hogy ha már egyszer unom az agyam, akkor elkezdek játszani, kb 4 van félbetolva a gépen, magyarul a téma már rég nem aktuális ;) de azért nagyon szépen köszi a választ és jó játékot :)
2013. márc. 26. 09:16
 19/26 anonim ***** válasza:

Én már végigtoltam a Dead Space és a Crysis összes részét, ami nem volt számomra kihívás.

Nekem azért tetszett ez a játék, és valahogy a legtöbb játék amit a Valve kiad, ugyanis a játékokhoz kell ész is, meg logika is, meg ezek a játékok a szép grafika mellett nem zabálják meg a gépet, na jó nem eget rengetően nagy a grafikája, de élvezgető.

Amúgy jó, hogy említették a gyenge elméjűeket, mert a játékban nem az a lényeg, hogy a csajon milyen póló van, na de valakinek csak ennyi esik le :)

Mondjuk jobb a nő mint a ...., na de azért nem ez a játék lényege :D

2013. márc. 26. 18:02
 20/26 A kérdező kommentje:
Nem nem csak az esett le, csak azt is észre lehet venni :) Mint minden átlagos emebr aki tolta már a Portalt, gondolom kibróbálta a sarokban nyitott járatokon meglesni, az egész karakter úgy ahogy van, vajon hogy néz ki... És igazad van, ezekben nincs logikai kihívás, max a kezednek kell ügyesnek lenni, de attól még számomra érdekesek :) Az 1-2 részek tényleg pofon egyszerüek, amiken igencsak keveset kell gondolkodni és azt is csak nagy ritkán, de attól még érdekesek, nem azt mondom hogy eleve az, amin gondolkodni kell, az sz@r, csak azt, hogy ez a része nagyon gyepa lett. Nem tetszik a játékmenet, ennyi :) Amugy, Dead Space, stb, ami nem a Valve tól van, attól hogy nem kell ész, attól még lehet nehéz, lehet kihívó... Például a Crysis3 mint ahogy az előző részei is, kihívással tele játék. Nem a logika, vagy taktika terén értem, csak mint az átlagos FPS játékokban, itt is ügyesnek kell lenni. Mondjuk semmihez nem fogható érzés, ha a karakterünk "portal" okat tud nyitni, és azon közlekedni, szó se róla, nagyon izgalmas dolog, és megunhatatlan. Na de egy karakter, aminek idegen technológiájú fegyvere van, vagy csúcsmodern nano-öltözéke, ami egy rakamaz emberfeletti tulajgonságot ad, háát ez szintén felülmúlhatatlan. Az más dolog kinek mi jön be. Nekem mindössze a játékmenettel volt gondom, csak ennyi :)
2013. márc. 26. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!