Miért ilyen sz@r a Portal-Prelude?
Nem szar a a Portal Prelude, sőt nagyon is jó.
Mondjuk én fordítva toltam végig az egészet, tehát először a 2. majd az 1. és a Prelude-t, de nagyon megtetszett a történetmód.
Mellesleg van rá patch, ami kijavítja a hibákat a "megoldhatatlan" részeknél, de ha ennyire nem megy nektek akkor ott a consol és "noclip"-el át tudjátok ugorni azt a rész.
Amúgy nagyon jó játék, nekem k.rvára tetszett, sőt még most is végigtolnám párszor(már vagy 3 szor végigvittem "előröl" kezdve :)).
Még a soundtrack is megtetszett, az első rész meg még jobb a hangszinkronnal együtt, mondjuk a hang nem az igazi, de ez van.
Amúgy így van a sorrend:
Portal Prelude (Ez a GlaDOS és a Portal történetmódja/előzményjátéka)
Portal
Portal 2
LOL! What a Rage Kid.. xDD
Épp az elején fel is hívják a figyelmet h nem ajánlják gyenge elméjűeknek.. mert nem fog nekik tetszeni.. xD
Nekem tetszett, végre kicsit gondolkodtatós volt, de nem volt igazán kihívás.. nekem 5-6 óra játék idő volt, 1 nap.. :/ azt hittem hosszabb lesz..
Én már végigtoltam a Dead Space és a Crysis összes részét, ami nem volt számomra kihívás.
Nekem azért tetszett ez a játék, és valahogy a legtöbb játék amit a Valve kiad, ugyanis a játékokhoz kell ész is, meg logika is, meg ezek a játékok a szép grafika mellett nem zabálják meg a gépet, na jó nem eget rengetően nagy a grafikája, de élvezgető.
Amúgy jó, hogy említették a gyenge elméjűeket, mert a játékban nem az a lényeg, hogy a csajon milyen póló van, na de valakinek csak ennyi esik le :)
Mondjuk jobb a nő mint a ...., na de azért nem ez a játék lényege :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!