Miért ilyen sz@r a Portal-Prelude?
Figyelt kérdés
Már végigtoltam a sima Portal-t, a Portal 2-őt egy karcolás nélkül. Most meg itt van ez a kö.csögség. Azzal kezdődött, hogy letöltöttem... Felraktam, erre nem volt indítója. Na nem baj gondoltam, felraktam a Portal-t, belemásoltam a mappájába, hibás pályarészekkel, de ment(mindenfelé 3D-s, piros ERROR szavak voltak). Még ez sem volt gond, csakhogy jött az első pálya... Mint mondtam az előző 2 részében egyáltalán nem sérültem meg, úgy vittem végig. Itt meg az első megnyílt portal-ból kaptam a fejemre egy ládát. Aztán kilépek rajta és kinyír 4 rohadt turret (a mocsadék ANYJUKAT!!!). Nagynehezen átmentem a második pályára, és ahogy megyek a folyosón, pofánvág egy tégla, de nem egy olyan 1-2 kilós, hanem egy 10-20 kilós. Egyből meguntam, és az egész Portal-ságtól elment a kedvem. Hogyan lehet ilyen sz@rságot készíteni? Amúgy van olyan oldal, ahol piszkosul kikáromkodhatom magam?2011. nov. 9. 12:32
1/26 A kérdező kommentje:
Most a Portal-Prelude a Portal 1-2 alkotóitól van?
2011. nov. 9. 12:35
2/26 anonim válasza:
:)) konkrétan ilyen oldalt nem ismerek
és a kérdésedre :
Miért ilyen sz@r a Portal-Prelude?
azért mert egy nagy b@aszott játék az egész
3/26 A kérdező kommentje:
Azt hittem, az első válaszoló majd azt mondja neki tetszik. De most komolyan, nekem az 1-2 tetszik, de ez a roh@dék Prelude elvette a kedvem. Semmi más nem kell hozzá, csak minimum 200-as IQ, macskareflex, nameg hogy a kettő együtt dolgozzon. felakasztanám, aki kitalálta. Jönne a betoncsizma és menne a Dunába ÚSZKÁLNI!!!
2011. nov. 10. 08:16
4/26 anonim válasza:
Én simán felrakta és játszottam rajta xD
amm meg 10000x nehezebb, mint a portal 1, de éppen ez a jó benne. Portal 1-et végigtolom 1 óra alatt, Prelude-t meg kb egy hét alatt. Amúgy meg ha valamit nem tudsz akkor nem kell rögtön nyígni... egyszerűen béna vagy...
5/26 A kérdező kommentje:
Tévedsz, tudod, elég ügyes vagyok, de amikor egy játék eleve szar, az elveszi a kedvem az egész játéktól. Amúgy én is 1 óra alatt toltam végig az 1-et, a 2-őt meg 3 óra alatt. Egyikkel sem volt bajom, csak kib@szottul utálom ha egy játékban ennyit kell kombinációzni. Fogadok a Prelude nem is a Portal és Portal 2 készítőinek a műve, hanem egy gagyis srácé, aki ért egy kicsit hozzá és volt rá ideje.
2011. dec. 16. 17:24
6/26 A kérdező kommentje:
Mellesleg az első válaszolóval értek egyet, neki legalább volt ízlése a játékokhoz. Nem mintha szar lenne az ízlésed, de nem mindenki alkalmazkodik az adott, kegyetlenül béna játékhoz.
2011. dec. 16. 17:27
7/26 anonim válasza:
egyébként nem a portal 1,2 készítői csinálták. de ennek ez a lényege, hogy nagyon nehéz, többet kell gondolkozni benne és a feladatok is nehezebbek.
8/26 A kérdező kommentje:
Tudtam, az 1,2 készítői nem álltak volna elő soha a Prelude-val.
2011. dec. 21. 08:51
9/26 anonim válasza:
amugy a prelude jó játék, csak 1 "kicsit" gondolkozni kell rajta. Én már 2x kiakasztottam
10/26 anonim válasza:
meg ha olyan bamba vagy h. nem tudsz letölteni normálisan 1 játékot, akk ne is csodálkozz ha nemtudsz vele jáccani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!