Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez még belefér? Többi lent.

Ez még belefér? Többi lent.

Figyelt kérdés
Először is leszögezném, nem vagyok kocka, sőt sokszor napokig nem ülök gép elé( de ha leülök általában akkor is csak kb fél órára). Az normális dolog, hogy annyira tetszik egy játék, hogy már álmodok róla, a szereplőkkel, és egy csomó történetet elképzelek(van amiben szerepelek, van amiben nem)a szereplőkkel? De nagyon sokszor azon veszem észre magam, hogy már megint ábrándozok....ezt még lehet arra fogni, hogy nagyon tetszik egy játék?
2011. okt. 25. 23:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem no problem.

Ezt úgy hívják, hogy fantázia és inkább legyél büszke rá, mert sokaknak már igencsak elfonnyadt.

2011. okt. 26. 08:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem ciki.. ha meg tetszik egy játék akkor meg esik, hogy én is ábrándozok róla..
2011. okt. 26. 13:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Megnyugtató, hogy ezt írjátok....de én nem csak néha-néha szoktam ábrándozni, hanem nagyon sokszor, pl. lefekvés előtt mindig. Te mennyit szoktál utolsó vagy meddig normális még ez a dolog?
2011. okt. 26. 16:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Elárulok neked egy titkot, én minden lefekvés előtt, sőt sokszor mikor órákon előbb végzek egy feladattal és be kell várni a többieket, általában akkor is ábrándozok, csupán én saját történettel (de néha játékokról is). Lassan érdemes lenne leírnom ezeket a gondolataimat mert idővel simán összeállna belőle egy regény :D.
2011. okt. 26. 17:34
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát egy regény már az én történeteimből is lassan összeállhatna :)

de egy novellakötet már biztosan. Örülök, hogy nem vagyok egyedül. Igazábol én ezt magamban akkor éreztem már szinte betegesnek, amikor beszélgettem tesómmal, és csörgött a telefonja, felvette, és már egyből rátértem a kis történetemre a gondolataimban(sokszor elmeséltem tesómnak, hogy épp mit találtam ki) és unokatesóm(akivel beszélt) azt kérdezte, hogy a Zsófi mit csinál most? És őmeg egyből rávágta, hogy: hát biztos megint ábrándozik. És tényleg azt csináltam, akkor gondoltam úgy, hogy ez már nem normális dolog.

2011. okt. 26. 19:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja, és még valami. Egyik este, lefekvés előtt is ábrándoztam, és már félig meddig elaludtam, de még azért fenn voltam és annyira beleéltem magam abba a történetbe, amit elképzeltem, hogy elkezdtek potyogni a könnyeim-persze csak kicsit, de ez szerintem már akkor sem normális.
2011. okt. 27. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!