Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nézitek most az Interaktívot...

Nézitek most az Interaktívot a Viván? Nem b. zis a poló, amit Ben visel? Vagy ez még belefér a keretbe egy pasinál?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
simán belefér, de Ben nem jön be csak a póló:D L/19
2010. márc. 3. 15:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Háhh... azóta már felvett egy nöi Sp-set is. Nem is taglalóm tovább. Nekem bejön a srác nagyon is! Sajna...
2010. márc. 3. 16:32
 3/8 anonim ***** válasza:

szija!tegnap nemláttad véletlen az interaktívot?..esetleg ha igen letudnád írni ,hogy kik voltak benne,és hogy mit történt benne?

köszönöm :)

2010. márc. 3. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem b*zi. Ha bejön tudnod kéne h a lányokat kedveli! A fiúk haverilag állnak közel hozzá...
2010. márc. 4. 18:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó! Olvasd már el a kérdésemet mégegyszer normálisan!
2010. márc. 6. 19:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek! Sajnos nem láttam azt a részt.
2010. márc. 6. 19:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok én elolvastam, de ha neked így tetszik: nem az, simán belefér! Na puszzi... ( ? )
2010. márc. 7. 13:49
 8/8 anonim ***** válasza:
a női sp-s pólót poénból vette fel, én is vettem már fel melltartót viccből a csajomnál és benyitott az anyja:D nem nézett furán:D F/20
2010. márc. 7. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!