Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki a szimpatikusabb? Altair...

Ki a szimpatikusabb? Altair vagy Ezio?

Figyelt kérdés
És melyik részét szeretitek legjobban?
2011. okt. 24. 22:09
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Altair. :) Eziót is bírom, de Altair személyisége jobban tetszik. Bár ha találkoznék vele, gondolom sokkal bunkóbb lenne mint Ezio. De mégis jobban bírom. :)
2012. jan. 29. 17:56
 22/29 Repsol69 válasza:

Ezio, mindenképp! Sokkal szerethetőbb(saját vélemény! Sokkal többet tudunk meg róla, és igazi olasz módjára rettentően emocionális! Ez a "gyerek" a szemünk láttára született és halt meg...:( Az egész életet nyomon követtük, sőt mi irányítottuk(persze ez csak illúzió de jó!) Egy legenda lett belőle a szó legszorosabb értelmében véve is! Elindult egy kultusz... nem tudnom hogy fogom befogadni a 3om hősét és korszakát, sztem sehogy Ezio-val lezárult számomra az AC sorozat:( Melyik rész, nos hát AC2vsACB nálam ami szóba jöhet a 2ő a tökéletes sztorijával és nagyon hosszú játékidejével a B pedig a tökélyre vitt harcrendszerrel és az kis assassinók miatt, persze a nyílpuska is odaverős szeretem! Az 1 csak annak érdekes aki szeretné tudni a teljes sztorit sajnos számomra rettentően unalmas!:( A Rev nagyon rövid, semmi újdonság, nem tetszik a helyszín sem Ezio hogy megöregedett nincs sok ember akihez kötődhetünk nem hozott lázba, kicsit izzadságszagú! Jajj amit még a 2ésB vel kapcsolatban elfelejtettem az Ezio hangja és akcentusa, ahogy az angolba becsempészik az olasz szavakat hát az is hatalmas élmény volt számomra! Angol törökkel való keverése nem jött be Efendik...:)

U.I.: Requescat in Pace Messerre Auditore!:((((

2012. jan. 31. 15:30
 23/29 A kérdező kommentje:
6:5 Altair javára!!! :) írjatok még nyugodtam....ja, és életkort is írjatok légyszi! :)
2012. febr. 4. 13:28
 24/29 A kérdező kommentje:
Légyszi nemet és életkort is írjatok! Kíváncsi vagyok rá!:) Köszi!!!!
2012. ápr. 21. 12:05
 25/29 anonim ***** válasza:

Altair

13/F :D :D :D Már várom az assasin's creed III-at XD

2012. máj. 17. 17:14
 26/29 anonim ***** válasza:

Ezio! :)

hmm Revelations elég jó, bár a multi sokat dob rajta, mert rövid :S legyen a AC2 főleg környezet miatt(Velence és az Auditore Villa odaver mindent) :)

egyébként az AC3 már trailer és gameplay alapján is kezd felmászni az 1. helyre XD

22/F

2012. júl. 5. 16:18
 27/29 anonim ***** válasza:

Ezio! :D

Leginkább az AC2 eleje fogott meg :)

14/L

2012. okt. 25. 16:28
 28/29 anonim ***** válasza:
Altair!! Az 1 az elég unalmas, de valamiért nekem Altair jobban tetszik, mint Ezio.
2012. nov. 22. 21:04
 29/29 anonim válasza:
Ezio +1 :D
2013. aug. 19. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!