Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki a szimpatikusabb? Altair...

Ki a szimpatikusabb? Altair vagy Ezio?

Figyelt kérdés
És melyik részét szeretitek legjobban?
2011. okt. 24. 22:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Azért téged is szeretünk Ezio :P
2011. nov. 25. 16:09
 12/29 Ezio Auditore d. F. válasza:
Köszönöm, nagyon kedves. Egyébként profibb vagyok, mint Altair (bár tisztelem az öreget), mert nekem már Eagle Sense-m is van :P
2011. nov. 25. 16:14
 13/29 A kérdező kommentje:

Naa, Ezio ne sértődj meg, téged is nagyon szeretünk!!!! :)

Mondjuk azzal vitatkoznék, hogy profibb vagy-e, de nem....inkább mégsem, jobban teszem, ha nem kötekszem veled.

:) :)

2011. dec. 17. 18:11
 14/29 anonim ***** válasza:
Lol! Azért én is szeretem Eziót, de valljuk be, Altair igazi badass volt. Ezió már kicsit rajzfilmfigura, főleg a revelations-ban, ott konkrétan néhány jelenetnél már röhögtem, hogy ne máááááááááááááááááár
2011. dec. 17. 18:36
 15/29 A kérdező kommentje:
Na, ha jól számoltam akkor 5:1 Altair javára. Várom a további véleményeket!!!!
2011. dec. 20. 12:15
 16/29 anonim ***** válasza:

Én Ezio-t szeretem jobban, a gondolkodása miatt, főleg a Revelation-s végigjátszása és az Ember-s megnézése után. Altair-t is imádom, de Ő nekem túl bérgyilkosos hajlamú, ellenben Ezio minden egyes megölt ellenségért bűntudatot vállal. Emelett Ezio bölcsebb is és ez pont azért tetszik, mert mikor megismertük, még azt sem tudta mi az hogy Assassin, és egy ilyen kiforott személyiséggé vált.

Részekben nem tudok dönteni. Az elsőben a környezet fogott meg, illetve Desmondos részek, főleg mert még nagyon új volt az egész. A második részben velence tetszik nagyon, a többi helyszín annyira nem fogott meg, illetve egyik kedvenc karakterem Leonardo XD A Brotherhoods-ban eszméletlen jók a Desmondos részek, viszont hamar ráuntam Rómára. A Revelation-s valami brutálisan jó, de több helyszínt vártam az előzetesek után, így kicsit csalódott vagyok és ami még jobban lelomboz, hogy nagyon rövid lett, legalábbis az első két részhez képest.

2011. dec. 26. 22:21
 17/29 A kérdező kommentje:
na, már 5:2 még mindig Altair javára, de kezd Ezio is feljönni :)
2012. jan. 10. 12:16
 18/29 anonim ***** válasza:
Ezio :P REVELATIONS!!! :D
2012. jan. 12. 13:53
 19/29 A kérdező kommentje:
5:3....na most már tényleg kezd feljönni Ezio....de még mindig Altair vezet:)!!!!
2012. jan. 12. 17:36
 20/29 anonim ***** válasza:
Ezio Auditore da Firenze
2012. jan. 27. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!