Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki a szimpatikusabb? Altair...

Ki a szimpatikusabb? Altair vagy Ezio?

Figyelt kérdés
És melyik részét szeretitek legjobban?
2011. okt. 24. 22:09
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Ja és miért ő és miért az a rész?
2011. okt. 24. 22:12
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagy dilemma, deee.... Azt hiszem, hogy Altairt jobban kedvelem, méghozzá talán azért mert, hm... talán nem is tudok észérveket ide sorolni, mert ha belegondolunk altair és ezio szinte egy és ugyanaz, mindketten a szemünk láttára nőnek fel (az elején mindketten fafejű fiatalok, ám a játék végére (Ezio esetében a 2. rész végére) sokkal érettebb gondolkodásúak lesznek. De Altair valamiért mégis jobban megfogott, talán azért mert kifejezetten magával ragadott ez a szentföldön mászkálás, vagy csak mert egyébként is totál bejön ez az assassin kultúra? (mert hát azért az 1. részben jobban rámennek az assassinok életére mint a 2-ben. Viszont részekben mindegyik favorit, de ami teljesen vinné a pálmát az mindenképp egy olyan rész lenne, ahol újra altairral járhatnám a szentföldet, ám de olyan változatos küldetésekkel mint amilyenek a 2-ben vagy esetleg a broterhoodban voltak. Talán épp ezért várom nagyon a revalations pc kiadását, hisz itt Ezio már visszamegy a gyökerekhez itt Ezioval járhatom meg azt az utat amit Altair egyszer már megjártam, csak sokkal (ahogy a videókból láttam) izgalmasabb harcokkal, no meg küldetésekkel.
2011. okt. 25. 00:03
 3/29 anonim ***** válasza:
egyetértek az előzővel
2011. okt. 25. 14:53
 4/29 A kérdező kommentje:
Tök jó, én pont így gondolom!!! Nekem is Altair a szimpatikusabb, de én se nagyon tudom megfogalmazni hogy miért( talán az is benne van, hogy kicsit titokzatosabb, mert nem tudunk róla meg olyan sok mindent,mint Ezioról-de őt is nagyon szeretem :) ). És ami eddig megjelent, azok közül nekem az első rész tetszik a legjobban, valahogy annak szerintem sokkal jobb a hangulata, meg hát Altairral vagyunk. És azért mégiscsak az első résszel kezdődött az Assassin's creed sorozat, és abba a részbe szerettem bele a legjobban :) .
2011. okt. 25. 18:11
 5/29 A kérdező kommentje:
*én is pont így gondolom-bocsi
2011. okt. 25. 18:12
 6/29 anonim ***** válasza:

Énnekem 1 dolog nem tetszik az 1-ben!

az hogy nagyon lassan lehet kilépni/belépni!

nem a gépem a lassú hanem ez ilyen!

Altair nekem is!

Talán mert:

Régebben játszódik vagy nemtudom tetszettek azok a részek amikor a templomosokkal kelett megküzdeni:D

2011. okt. 25. 20:31
 7/29 A kérdező kommentje:

Igen, igazad van utolsó, tényleg sok idő amíg ki/be lépsz a játékba. De megéri kivárni!!!!!! :):):):):)

Várom a további véleményeket:)

2011. okt. 26. 21:02
 8/29 anonim ***** válasza:
Altair, mert igazi bérgyilkos figura, akit már annak is neveltek, és nem pofázik sokat. Valahogy így képzelek el egy középkori bérgyilkost. Persze Ezio is jó figura, nem is lett volna jó egymás után két ugyanolyan.
2011. okt. 27. 22:23
 9/29 Answarez ***** válasza:
Engem is Altair fogott meg jobban...De az 1 kilépése tényleg borzalom. Kilépsz...Kilépsz...kilépsz...kilépsz... 4x kell kilépned és rá is kérdez hogy biztos? :D
2011. nov. 3. 17:54
 10/29 Ezio Auditore d. F. válasza:
Menjetek a búsba :(
2011. nov. 25. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!