Dead Space 1 trófea?
Figyelt kérdés
Sziasztok Dead space 1 be szeretném beszerezni 1 menet alatt a hard trophyt meg a azt amelyiket azért kapsz ha csak plazma vágót használsz szerintetek ez mennyire nehéz ? hallotam hogy a legjobb fegyver a plazma vágó , csak nem tudom legnehezebben nem -e nehezül annyira a játék hogy más kéne-e ? Szerintetek nagyon nehéz legnehezebb fokozoaton érdemes -e és hogy lehet -e bunyózni meg ilyen telekinetikus képességeket használni egyszóval hogy ugye csak az ilyen weapon cucokból nem használhatok mást hozzá (ez a kérdésem így össze foglalva utsó mondatban )?2011. szept. 21. 17:13
11/17 A kérdező kommentje:
am. mire kell 20 -30 k cr mert az aránylag sok . feljebb megy a lőszer ára ?
2011. szept. 24. 07:24
12/17 A kérdező kommentje:
meg ha véletlenül mégis inkább easyn tolom végig a one gun trófeát , mi az a fegyver párositás aminek van értelme impossiblen és a fejlesztés mehanikának . Nem akarok be wipeolni
2011. szept. 24. 08:09
13/17 A kérdező kommentje:
illetve a hullámfegyver hülyeség ? mert nagyon bejövős itt a kicsik ellen , egy lövéssel kb minden fekszik .
2011. szept. 24. 08:11
14/17 anonim válasza:
20-30k az eleg penz hogy barmilyen szituaciobol kikerulj akkor is ha mindent elpazaroltal. En ennyit tartottam meg de vegul nem kellett hasznalnom (mivel mint mondtam, nem igazan lottem felre).
Impossible-n, meg egyebkent is, szerintem a Line gun a legjobb fegyver a plasma cutter melle mivel az emlitett falon levo ellenfeleket az akna siman elintezi es a hunter-t is villamgyorsan hatastalanitja a parazitakrol nem is beszelve.
15/17 A kérdező kommentje:
ahha csak mert azzal a hullám fegyverel a falon levőt , egyből elintéztem azért gondoltam a hullámfegyverre ?
2011. szept. 24. 22:00
16/17 A kérdező kommentje:
am. a one gun trófeához csak az a lényeg hogy nelőjek meg mást plasma fegyverrel inventoryba lehet másfegyver nem ?
2011. szept. 25. 10:20
17/17 A kérdező kommentje:
úgy értem one gun futam alatt kifejleszzthetem maxra a többi fegyvert tudod ilyen gócokkal az nem -e szól bele a trófeába .
2011. szept. 25. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!