Ajánlom ezt a honlapot:
[link]
Itt ha rákattintasz a show/hide guide roadmap-ra leírják hogyan érdemes csinálni mindent.
Valahol a végén meg ezt írják:
"Plasma Cutter is probably the best gun in the game so it is not hard to beat the game on Impossible and get the “One Gun” trophy at the same time."
Ha impossible-n sem nehéz a plasma gunnal, akkor hardon sem lesz probléma
2011. szept. 21. 19:34
Plazmavágóval simán végig lehet csinálni nehéz fokozaton is, lévén ahogy te is mondtad a legjobb fegyver a plazmavágó. A legnehezebb fokozathoz meg a legjobb fegyver kell, nem?
2011. szept. 21. 20:38
3/17 A kérdező kommentje:
ahha csak jönnek ezek a picik és azok ellen nem jött be ,de akkor megnyugodtam . Köszönöm szépen am. ment mindenkinek a ződ
2011. szept. 21. 21:32
5/17 A kérdező kommentje:
Az nem gond hogy rám ugranak , mert ha ütök óhatatlanul pár rám ugrik
En impossible modon szereztem be a trofeat tehat nem nehez. Egyedul a hetedik fejezetben volt komoly gondom mivel mar szinte elfogyott a toltenyem es akkor vissza kellett mennem a palya elejere hogy vegyek.
2011. szept. 22. 10:25
7/17 A kérdező kommentje:
Vannak azok a lényeg amelyek így a falon vannak és dobálnak ki magukból kis lényeket , meg ha közel mész leüti a fejed . Azok ellen mi a legjobb taktika ezen az impossable meneten ? Főleg plasma cutter tactic érdekel , de egyébként más is . Meg level 7 en mi miatt fogyot ki az ammo ?
A falon levo szornyek a legnehezebb ellenfel a lenyeg hogy csapokat melyekkel a falon tartja magat minel gyorsabban lodd le.
A 7-ik palya (lehet hogy 8-ik) ha jol emlekszem az az urhajo mely az Ishamuraba utkozott. Ott van egy hosszu terem marha sok szornnyel es amire addig eljutottam csak kb 15 toltenyem maradt mellyel egyszeruen nem tudtam megcsinalni a termet tehat backtrackinggel visszamentem a shopba es vettem toltenyt. Ami meg nagyon jo taktika es sok penzt sporol az hogy az armour upgradenel a 2ikat es a 4iket nem veszed meg mivel a 3ik eleg addig amig az otodiket megkapod. Ja es a plasma cutteren csak sebzest fejlesszed, aztan a tobbit (amikor a kapacitast fejleszted mindenkeppen ures legyen a tar mivel ugy kapsz ingyen egy teljes tarat).
2011. szept. 23. 17:05
9/17 A kérdező kommentje:
és pénzért érdemes eladni dolgokat vagy spórolni kell és ami pénz esik azt használni , és ha igen töltényt medikitet érdemes eladni ?
Mindent adj el kiveve a medkiteket, a plasma cutter toltenyeket es 1 oxegen kitet (azt mindig tartsal magadnal mivel 1-2 resznel jol johet). Nodokat csak akkor vegyel ha marha sok penzed van, de 20000-30000 Cr mindig tartsal meg (kiveve amikor a RIG-et upgradolod mert a lvl 5 az 100000Cr ha jol emlekszem es akkor nekem is csak kb 10000Cr-m maradt) mivel ha ugy jarsz mint en akkor nagyon jol jon ha tudsz 1-2 medkitet es egy par toltenyt venni. Tovabba minden chapter elejen mentsel kulon mivel hallottam olyanokrol akik megakadtak (bar ezt azert nehez elkepzelni mivel Stasis-l az ellenfelek felet legalabb ki lehet jatszani marpedig nekem eleg toltenyem volt hogy szinte az osszes ellenfelet megoljem (mondjuk kb 10szer lottem felre a teljes jatekban).
2011. szept. 24. 00:10
Kapcsolódó kérdések: