Miért nem fut a BATTLEFIELD 2 Win7 op. Rendszer alatt?
Figyelt kérdés
(Win7 64 bit-es op.rendszerem van.) Eredeti a játék, és mikor elindítanám, fekete képernyő, majd kettőt villan (kb. másodpercenként), és minden hibaüzenet nélkül kilép az asztalra. Patch meg minden megvolt. Valami ötlet ha van valakinek, azt megköszönném!2011. szept. 16. 20:18
11/15 Skinheadman171 válasza:
én mindegyik variáció kipróbáltam de még mindig ugyan az a bajom mint a kérdező félnek:S
12/15 anonim válasza:
ugyanez a problémám megcsináltam a kompatibilítást, windows 7 home premium 32 bit op rendszer, hardverileg rendben a gép (zsír új, 2012/12) segítség!!!
13/15 anonim válasza:
Nekem szerencsém van eredeti cd-ről felraktam és elindítom és láss csodát csak úgy magától elindult :) Nem csináltam vele semmit.
14/15 anonim válasza:
Első válaszolónak teljes mértékben igaza van!
Nekem is ez van, hiába állítom át akármilyen a kompatibilis hülyeségre, akkor SEM MŰKÖDIK.
Windows XP forever, még ha le is járt a támogatása, akkor is az legjobb op. rendszer jástékokra.
Win7 meg szar játékok alá
15/15 anonim válasza:
Ja...... a Windows 7 csak annak szar akinek átlagos gépe van . pl 2 mag 2 giga ram ... stb .... nekem 4 maggal 4 giga rammal és 1 giga vidi karival simán indul a játék. igaz nem cdről telepítve . hanem Originen vettem meg. De ígyis simán indul (Windows 7 Professional 32 bit , Windows 7 Home Premium 32bit ) ezzel a 2 ővel játszottam a játékot márt . Most telepítem 64 Bites ultimate.re ha fennt lessz megírom hogy ezen is fut e .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!