Miért nem fut a BATTLEFIELD 2 Win7 op. Rendszer alatt?
a win7 csak annak szar ki nem tudja hasznalni
allitsd be h rendszergazdakent es xp kompatibilis modban futtassa a jatekot
nalam minden jatek elfut igy
xp rá a gépre és megy,ha meg nem tetszik a kinézete tölts le egy win7-es vagy egy vistás kinézetet,oszt cső'.
Ha az xp-n se megy,akkor a géped szar.
Látom itt nagyon osztják az észt, egy 10 éves oprendszer a jó? Akkor 5 éve a W95 volt a király? Sőt, a DOS.
Egy kis guglizás után, azt írják, hogy próbáld meg azt, hogy a Dokumentumjaid között a Battlefield 2 mappán belül lépj be a Profilesba. Ott elvileg kell lennie egy Defaultnak + akár 4 számjegyű mappá(k)nak is. Gondolom neked csak a Default van, mivel nem tudtad elindítani. Belépsz, és az Audio.con-ban (jegyzettömbbel nyisd meg) elvileg kell egy ilyennek lennie:
AudioSettings.setProvider "software"
Ezt írd át hardwarere:
AudioSettings.setProvider "hardware"
Mentés. Ha így nem jó, akkor próbáld még meg a Video.con átírását. Ugyanazon a fórumon kint volt, hogy az egyik srác ismerőse csak 1600x1200-ban tudta elindítani.
A Video.con-ban nekem pl. ez van a felbontásnál:
VideoSettings.setResolution 1280x720@60Hz
(ablakban tolom)
Persze csak a szabványfelbontásokkal próbálkozz. (Ha mégis vannak 4 számjegyű mappáid, akkor oda is rakd be mindig ugyanazokat a beállításokat, csak hogy ne tudjon belédkötni a játék.)
Egy DX9-t is frissíts:
Én is W7-n játszom, de semmilyen problémám nem volt vele. Feltettem, és indult is. Nem kellett kompatibilitási módba rakni, rendszergazdaként indítani.
Egyszerű...
- Ki kell választani a win 95-ös kompatibilitást.
- Játékot elindítani.
- Ezután újra kéri az acc-odat.
- A Grafikai beállításokhoz nem szabad nyúlni azon kívül, hogy kiválasztod, hogy a legjobb legyen. (high)
- A hangot, és egyéb beállításokat újra be kell állítani.
Ezután menni fog a játék és végre te léphetsz ki magadtól ha megunod és nem a játék vág ki az asztalra mindenféle hibaüzenet nélkül. :)
Jó játékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!