Teljesen kivagyok! Segítene valaki?
Figyelt kérdés
Szóval, letöltöttem a a sims 2-t, de nem nagyon sikerült telepíteni, ezért letöröltem, és megkerestem sims2 dvd-t amit már évekkel ezelőtt vettem. De ugyanazt írja ki mint a letöltöttnél.2011. aug. 24. 15:29
1/13 anonim válasza:
És mégis mit b+? Nem dísznek van -.-
2/13 anonim válasza:
A nagy kivagyiságban elfelejtetted bemásolni, hogy mi az, amit mindkettőnél kiír.
3/13 A kérdező kommentje:
Ja bocsi. Mondom én hogy kivagyok -.-
Please insert disk number 1.
2011. aug. 24. 15:40
4/13 anonim válasza:
"Please insert disk number 1."
Jóisten. Menj el méhésznek, ha olvasni sem tudsz.
5/13 A kérdező kommentje:
Most mi van???
2011. aug. 24. 15:45
6/13 anonim válasza:
Magyarul annyit jelent, "Kérlek helyezd be az 1. lemezt"
7/13 anonim válasza:
Csak simán rakd be az első lemezt, és menni fog, ha a másodikat kéri, akkor azt, utána az elsőt fogja kérni megint. Remélem tudtam segíteni, nem kell másnak sem bunkónak lenni. :)
8/13 A kérdező kommentje:
Igen, igen azt tudom hogy mit jelent, de most a bolti sims 2-ről beszélek, és az csak egy cd-ből áll. :)
2011. aug. 24. 16:25
9/13 anonim válasza:
Persze, egy 700 megás CD-re mind a 2,7 gigányi telepítő ráfért.
10/13 anonim válasza:
Amúgy sejtem hogy mi van, leszedett valami kiegészítőt a Sims 2-höz, aminek kéne az eredeti alapjáték, és azt hiányolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!