Milyen alacsony gépigényű MMORPG-ket ismertek?
Most jelent meg még friss játék , nem is tudok róla semmit.
Age Of Empires Online !
Runescape jó, csak az elején eléggé bonyolult, az irányítása sem egyszerű (vis egér + a kamera mozgás nyilakkal történik)
Én is játszottam vele, az elején azt sem tudtam hova kapkodjak mert nm egyszerű a menü felépítése valamint nem magyar, rengeteg holland is játszik és lengyel.
Runes of Magic, runesofmagic.com
Ha kell egy kis segítség benne, nézd meg a turulguild.blogspot.com oldalt! :)
akkor rs hez ajánlom az rshun wikipédiáját
a RuneSpace nekem is tetszik, de mindíg meggyűlt vele a bajom. Nekünk nagyon jó internetünk van, nagyon gyors, mégis a RuneScape szaggat mint az állat, (más néven "laggol"),be-befagyogat 10-15 másodpercre majd ismét elindul.
Szerintem is nagyon jó játék, de az irányítás nekem egyáltalán nem tetszett.Az még oké hogy az egérrel kell kattintgatni de az már felettébb idegesítő hogy a nyíl gombokkal kell a kamerát irányítani. Valahol nem lehet beállítani hogy billentyűztettel lehessen a karaktert vezérelni vagy egérrel a kamerát?:\
Mert sztem ez idegesítő, valahogy nem tudom megszokni.
Amúgy kérdező : jó játékot ;) nekem olyan Herblorist van v mi az a gyógyfüves :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!