Milyen "kissebb gépigényű" vírusirtót ismertek?
Figyelt kérdés
Van avast ez nekem jó is de lejárt és amúgy is meg tom szerezni fullban de le kell tesztelni másikat is! :)2010. máj. 18. 18:12
1/6 anonim válasza:
Alapelmélet,(legalábbis szerintem), hogy egy vírusirtó, ami kevésbé fogja vissza a gépet, az kevésbé is vizsgálja át az állományokat, és kevesebb extra szolgáltatást kínál. Szerintem a NOD32, vagy AVG kis gépigényű (előbbit próbáltam), de nekem például a nod nem fogott meg minden vírust. Átálltam kasperskyre, ami rögtön felismert mindent, de attól meg lelassult a gép...
2/6 anonim válasza:
kaspersky internet security 2010 + trial resetter:
3/6 anonim válasza:
AhtlonXP 1700+ 1.4 GHz, 160 GB HDD, 768 MB DDR1.
Enyhe sebességcsökkenéssel fut rajta a Kaspersky IS 2010. Ahogy észrevettem, ez az egyetlen olyan program, amely az idő előrehaladtával tényleg hatékonyabb lett. Minél újabbat használsz belőle, annál gyorsabb.
4/6 anonim válasza:
Avira. Én úgy éreztem, ez terhelt legkevésbé.
5/6 anonim válasza:
Az avast az ingyenes, regelsz az oldalukon és kapsz egy egy éves licencet, van fizetős változata is, de arra szarni rá...
6/6 A kérdező kommentje:
oh kösz! Am a gép: P3 1Ghz 512RAM a vidi meg nem lényeg ide! :D
2010. máj. 19. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!