Kis gépigényű oprendszert ismertek?
15+ éves gépre kellene oprendszer.
400Hz Celeron
128MB RAM
S3 Virge videókari
merevlemez se túl sok, 1GB
Inkább linuxok érdekelnének.
ez első válaszoló által ajánlottat már próbáltam én is nagyon gyors netezni de felejtős a régi hardverek driver támogatása. konkrétan a 4 éves alaplapi hangkártyám miatt nem volt hang. de tényleg jó.
itt válogathatsz: [link]
A Helyes Válasz:
Windows Thinpc!
www.microsoft.hu megkeresed, ingyen letöltöd, egy évig használhatod, sima MSN hozzáféréssel letöltheted. Nagyon jó, nagyon gyors, Windows XP, amilyennek lennie kellett volna akkor, amikor megjelent... El sem hinnéd milyen gépeken normálisan futtatom... (486DX..)
DSL - avagy Damn Small Linux. Kisebb gépigénnyel életembe nem láttam OS.-t, amelyikben lenne GUI is.
[link] íme a gépigény. Szerintem ennél jobbat nem találsz... :)
Üdv
vagyokakilehetek hulegjerek há nem todod hogja a dos nem op rendszer??
A DOS is op.rendszer... benne van a nevében.
Én a TinyCore Linuxot ajánlom, mivel az egész nagyon kicsi, és gyors is, és ha egy kicsit értesz a linuxokhoz, akkor nagyon egyszerűen lehet használni.
Viszont mindenképpen szükséged lesz internet kapcsolatra, mivel böngésző nincs benne alapból... a hálózatot is te kell bekapcsolnod, mert az sem indul el alapból... de egyszerű! :P
szánj 10 percet, hogy rájöjj miként működik az alkalmazások kezelése és telepítése... :) Ha nem megy, itt nyugodtan szólhatsz, és segítek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!