Valaki tud alacsony gépigényű játékot ami nem szaggatna a gépemen?
Figyelt kérdés
Proci:p4 1.7 ghz Ram: 1.256 giga Videókártya: Nvidia Geforce 7600GS HDD: 80 giga
A válaszokat előre is köszönöm!
2011. aug. 25. 23:52
1/9 A kérdező kommentje:
Azt hogy élvezhető is legyen azt kihagytam.
2011. aug. 25. 23:55
2/9 anonim válasza:
fifa 07, talán fifa 08
Need for speed: Most wanted
Counter strike 1.6 (legjobb)
GTA: Vice city
Pokoli szomszédok 1,2
Talán Far cry ....
3/9 anonim válasza:
Procit vágd ki a fenébe!
2500 Ft-ért már kapsz 2,8GHz-s Pentiumot, ami nem összeg érte. Kicsit többért pedig 3GHz-st is találsz.
Egyébként:
Need For Speed -ből a Carbonig minden.
Heroes I-IV.
Quake.
Cod2 tuti megy.
5/9 anonim válasza:
A cod4 csak akkor ha vesz a gépébe 512-es ram-ot de ha 1gb-ot vesz és 1 2magos procit akkor fullon menne
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy proci cserén gondolkodtam de sehol nem találok olcsót és jót. Valaki tud még valami jó game-et?
2011. aug. 26. 10:50
8/9 johan dániel válasza:
need for speed underground 1,2 +carbon+most wanted (2005) counter strike condition zero meg a 1.6 Gta san andreas ezekhez pont anyi a ramod meg a procid meg a vidi cardod nem fog akadozni de csak egysszere egyet tölcs le és azal játsz
9/9 anonim válasza:
Hogyha szereted a csapattaktikai lövöldözős jàtékokat gépigény alig van a neve SWAT 4 (az én krumpli pc gépemen ultra grafika 30 fps)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!