Miért hibás a Mass Effect 2?
2 hibám van vele.
1: A játék közben egy csomó fekete folt avan a képernyőn (villódznak, 3szög alakúak)
2: Játék közben kidob az asztalra valamiért a Mass Effect.
1600*900-as felbontásban játszok.
Gép adatai:
AMD Athlon 64 x2 3800+ (2.8-ra tuningolva, lehet ez a baj, mással még nme volt gond)
2 GB RAM
GeForce 9500 GT 512 MB
Most megpróbéltam ablakos módban indítani. A hiba ugyanaz, de mostmár kiírja:
"a képernyőillesztő nem válaszol utána helyreállt"
Ez már 100%, hogy a VGA már a VG-t járja? :)
Ez nekem egyre jobban videokártya végelgyengülésnek tűnik (nekem is ilyet csinált, csak engem néha a szép kékhalállal is meglepett).
Ha mindent kipróbáltál, amit az előzőek írtak (beleértve a DirectX 9-es feltevését) akkor (így látatlanbab legalábbis) nincs több ötletem. Más játékoknál/programoknál/Youtube videóknál nincs hiba (akár hasonló, akár másmilyen, ha köthető a VGA-hoz)?
Akkor (szvsz legalábbis) ez videokártya elhalálozás lesz. Még mindig nem 100% (úgy, hogy magam nem nézem meg a gépet, sose állítanám biztosra), de az alapján, amit írtál (a tünetek, hogy más játékoknál is ezt csinálja) egyre valószínűbb.
Mondjuk én a helyedben megvárnám, amíg megerősítik (vagy megcáfolják) más válaszolók, amit én írtam.
MEGOLDÓDOTT!
A BIOS-t kellett viszsaálíltani az eredeti értékekre.
Akkor meg túlmelegedett a gép (nem bírta azokat a beállításokat, amiket a BIOS-ban eszközöltél), és ez hatott ki a videokártyára.
De minden jó ha jó a vége :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!