Mass Effect vagy Mass Effect 2?
Szerintetek melyik a jobb, melyikkel kezdje el az ember "legelőször", a történetet tudom, a játékstílussal is tisztában vagyok, bár hallásból azt halottam, hogy az első rész lassan bontakozik ki és vannak benne némi korlátozások is?
Játékmenetileg melyiket ajánljátok, ez lenne végülis a KÉRDÉS :)
hát mindenképp érdemes az elsővel kezdeni. már csak azért is mert fontosak a döntéseid, mert ha importálod a 2-be az 1. játékból a mentésedet ott is sok érdekességet találhatsz. vmilyen szinten egybefolyik a 2 rész. mert sok párbeszédben utalnak/beszélnek az 1. részben történtekről. a 2. részben tény hogy szabadabb vagy amúgy, de mindkét rész nagyon élvezetes szerintem!
Jó játékot! :)
Jó kérdés XD
A BioWare azt nyilatkozta régen a MassEffect3-ról hogy az okozza a legnagyobb gondot,illetve azzal van a legtöbb munka hogy minden variációt figyelembe vegyenek,és már akkor ki jelentette hogy sajnos nem fognak tudni figyelembe venni minden variációt.Szóval biztos hogy több 3-nál :P
Egyébként hogy melyik lényeges az gyakorlatilag a következő rész dönti el abban fog eldőlni.Például a 2. rész végén egy nagyon fontos döntést kellett hoznom(számomra az volt az adott szituációban),de hogy jól vagy rosszul döntöttem-e vagy hogy egyáltalán lényeges döntés volt-e a történet szempontjából az majd csak akkor dől ha importálom a mentést a 3. részbe és majd meglátom:)
De egyébként az egész játék folyamán döntéseket kell hoznunk amik lehet hogy majd a következő részben ütnek vissza.Ezt nem lehet tudni még ki nem jön a következő rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!