Miért hibás a Mass Effect 2?
2 hibám van vele.
1: A játék közben egy csomó fekete folt avan a képernyőn (villódznak, 3szög alakúak)
2: Játék közben kidob az asztalra valamiért a Mass Effect.
1600*900-as felbontásban játszok.
Gép adatai:
AMD Athlon 64 x2 3800+ (2.8-ra tuningolva, lehet ez a baj, mással még nme volt gond)
2 GB RAM
GeForce 9500 GT 512 MB
Szerintem frissíteni kellene a videó kártya drivert és a directx-t.És még talán a játékot sem ártana fel patchelni.Ha frissítettél,patcheltél mindent akkor lehetséges hogy nem kedveli a graff kártyádat..
Ha cracket használsz,az is közre játszhat.Próbálj másik cracket.
Amit az első javasolt, az első megközelítésre jó.
Amúgy nekem is csinált ilyet, amikor a videokártyám már az utolsókat rúgta, szóval ez is lehet a hibák oka (bár így látatlanban azért nem vonnék le ilyen messzemenő következtetést, ez csak egy lehetőség).
A játékot felpatcheltem, eredetiben vettem emeg (1400-ért ajándék)
Most telepítem az új drivert.
El is kezdek új VGA felé nézni. Milyet tudtok ajánlani?
Most nézem, a dxdiag és az everest szerint DirectX 11 van a gépen. De a VGA csak a 10-et bírja. Ezmitől van?
A vga driverjét nem lehet feltenni. Hibát ír ki
Egész pontosan mit ír ki?
Ezt próbáld meg:
Windows7-nél Directx11 az alapértelmezett,de attól ott van a Directx9 és a 10 is..A játék autómatikusan azt használja ami kell neki vagy amit be állítasz..Minden esetre töltsd le ezt:
Ez a Directx web telepítője.Le ellenörzi mi van telepítve,mi a verziója és amit kell mindent le tölt,frissít a központi adatbázisból.Dx9,10,11-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!