Van itt olyan aki a Pharaoh nevű játékkal játszik? Tudna segíteni?
Annyi lenne a gondom, hogy letöltöttem hozzá egy magyarosítást innen: [link]
Feltelepítettem, de belépek a játékba és kilép azzal az üzenettel, hogy valami hiba történt és ezért leállt a játék. Magyarosítás nélkül elindul, de nekem úgy sokkal nehezebb a játék.
A másik meg az, hogy feltelepítem hozzá a Cleopátrát, de nem indul el, mert valami hiba van. De egyik sem indul el. (Ez régebben volt, most már inkább nem rakom fel a Cleot.)
a részletesebb információ sem mond semmi értelmeset, hogy miért lépett ki a játék?
Egyébként leszedem én is a játékot és megnézem nálam összeomlik-e(de szerintem már csak holnap). Esetleg kompatibilitást állíthatnál hátha azzal működik.
újratelepítetted a játékot? Esetleg lehet még az hogy más az oprendszered (az enyém XP SP3) mint az enyém és ez kavar be.
Tudom mi a ,,probléma".
Egyedi küldetéseknél semmi gond, ott nem lép ki, csak akkor amikor a történelem megkezdése-be lépek, akkor lép ki. Úgy hogy csak egyediekkel tudok játszani, de végül is nem baj, legalább magyar. :)
na, sikerült megcsinálnom. mielőtt a magyarosítást felteszed vedd följebb a felbontást és működni fog.
kipróbáltam, működik egy pályát végigcsináltam és nem lépett ki.
Na végre, így már nekem is jó. :) Nagyon köszönöm!
Egyébként mit tudok csinálni, hogyha támad az ellenség, van is vagy 5000 harcosom, de mindegyik fél? És nem elég a moráljuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!