Milyen jó mmorpg játékok vannak? WoW kizárva.
Figyelt kérdés
Szóval játszottam már WoW-al, nekem az túl csúnya, valami olyat keresek amibe aranyos karakterek vannak, vagy szépek a karik, szóval értitek :) Lineage 2 félét például, de az meg túl unalmas. De lehet 2D-s is. Na mindegy, írjatok mik vannak még ilyesmik... ha tudtok.2009. ápr. 13. 12:22
1/13 anonim válasza:
Válogass :)
(WoW-hoz meg veszel egy komoly videokártyát, felrakod maxra a grafikát és szép lesz. De alapból úgy van beállítva hogy a legszarabb gépen is menyjen)
2/13 anonim válasza:
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi nektek :)
Nem a grafikával van gondom a wow-nál, hanem hogy alapból olyan csúnyák a karakterek...
2009. ápr. 15. 15:52
4/13 anonim válasza:
5/13 anonim válasza:
Ragnarok Online! :D Az nagyon aranyos :)
6/13 anonim válasza:
hát sztem a mu online-t ki se próbáld...(átláthatatlan gagyi sz@r)
vanegypár mmo amugy irok párat:
silkroad
lineage 2
atlantica
perfect world
ésatöbbi. sztem ezek a legjobbak (metin nem jó, túl lassan kocognak a karik és nincs sok választásod a karakterkészítésnél)
7/13 anonim válasza:
20:32-es vagyok
még talán ha aranyosat akarsz ott a fiesta online
8/13 anonim válasza:
Én javaslatom a MapleStory. Furcsamód mo-n nem olyan ismert, pedig 2d-s mmorpg-k közt (jah igen, 2D-s) a legjobbak közt van, többmillió játékosa van. Több "verziÓ" is van helytől függően (érts: Van Amerikai, Brazil, Koreai, Európai, stb) Nagyon kellemes, és alapvetően aranyos karakterek/szörnyek vannak benne (de ez nem gyerekjáték :P)
9/13 kriszmasz válasza:
a wowal az a bajom hogymeg kell veni
10/13 epicgamer válasza:
League of Legends nagyon jó játék megéri!!
http://
signup.leagueoflegends.(com)/?ref=4fff5ae3a9a1c625973897
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!