Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen igazán hangulatos,...

Milyen igazán hangulatos, pörgős MMORPG játékok vannak?

Figyelt kérdés

Tudom eléggé le vagyok maradva,de kb 1 éve hallottam életemben először az MMORPG játékokról.A WoW-ról hallottam már előtte is,de lilám sem volt hogy mi az,nem is érdekelt.

Alapvetően az MMORPG játékok mi szerint egy "virtuális világban",kalandozhatunk másokkal együtt alakítva online életünket nagyon érdekes a számomra..De még nem találtam egyetlen egy MMORPG-t sem ami igazán le tudna kötni mivel ezek 80%-ban arról szólnak hogy ölj meg 3 ezt,most 2 azt,most jelents sanyi mesternek,sanyi mester meg kér hogy ölj meg 10 ezt,támadnak a férgek,csökentsd a létszámukat 5-el..pff..Dög unalom

PvP-ben meg mennek a csalások vagy az dönt ki költött többet prémium fegyverekre,páncélokra

Amiket eddig próbáltam:

Gates of Andaron

Runes of Magic

Requiem:Memento Mori

Planet Calypso

Age of Conan

Guild Wars

World of Warcraft

Star Trek Online

Eddig a World of Warcraft tetszett a legjobban,nagyon frankó MMORPG,de valahogy mégsem tudott lekötni annyira hogy előfizessek.Valamit hiányolok belőle.

A második a Guild Wars.Imádtam volna csak a játék közössége eléggé maguknak valók.Guild-en kívüliekkel egyszerűen nem foglalkoznak,hiába hívod őket party-ba.Nem jönnek,vagy ha igen gondolnak egyet és ki lépnek a küldetés közepén.De a 2. részre nagyon kíváncsi vagyok.

A 3. az Age of Conan.Nah ez is nagyon faxa MMORPG lenne,csak a közössége röviden jellemezve "barbárok" x)

Jelenleg a Star Trek Online-al játszok.Egész hangulatos,érdekes,sok oldalú MMORPG.Kalandozhatunk űrben,bolygókon,űr állomásokon..Ezzel jelenleg el vagyok,de mielőtt előfizetek még egy hónapra kíváncsi lennék hogy milyen MMORPG-t tudtok ajánlani..

Milyen pörgős,változatos,hangulatos MMORPG-t tudtok ajánlani?Jöhet sci-fi,fantasy,akcio free2play,pay2play..mindegy.

Akár social MMORPG is mint a Planet Calypso de az ilyen SecondLife féle rózsaszín élet nem érdekel.

Előre is köszi.

2011. aug. 21. 13:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Aion, jelenleg torton jatszom, mig kijon a guild wars 2 [link]
2011. aug. 21. 15:03
 2/13 anonim ***** válasza:
Shaiya us de ha unalmasnak tartod a lassú fejlődés miatt akkor Shaiya spirit de az us en taluhatsz meg jól játszani, és ingyenes nem kell érte fizetni.
2011. aug. 23. 13:33
 3/13 Oláh Péter válasza:
Én a WoW-on játszottam több mint 1 évig (törtön[Taurin]) de mostanában már meguntam és elkezdtem a Cabal Online-t ez is ingyenes bár nem tudom hogy kinek hogy tetszik...
2011. aug. 23. 13:40
 4/13 anonim válasza:

Runescape, böngészőből lehet játszani, mióta eltörlődött a trade limit, megint lett pár bot, de attól függetlenül nagyon jó a közösség, és a játékélmény is nagyon ott van.:)

Kicsit komplikált, angol vagy német vagy francia tudás kell hozzá.

Van F2P és P2P része is.

2011. aug. 23. 18:11
 5/13 anonim ***** válasza:
Cabal Online tényleg jó játék, én vagy 5 évig nyomtam vele és most hagytam abba mert már meguntam
2011. aug. 23. 18:14
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,mindenkinek ment a zöld kéz.

Az Aion-ról sokat hallottam,sokan dicsérik de eddig még nem tudtam rávenni magam hogy ki próbáljam.Egyszer regeltem a 10 napos trial-ra de utána lusta voltam lehúzni azt a 10Gb-ot x)

A Shaiya-ról az életben nem hallottam még semmit,majd talán megnézem.

A RunesCape-et sokan dicsérik,ami azt illeti az egyetlen MMORPG amiről tényleg semmi rosszat nem hallottam mind ez idáig.Egyszer már próbáltam,de akkor nem igazán kötött le pár percnél tovább.Lehet kipróbálom megint:)

Cabal Online a legvitatottabb MMORPG amiről csak valaha hallottam XD

Sokak szerint a legszuperebb MMORPG a világon ám vagy ugyan annyian vannak akik szerint a legbénább.Hát nem tudom,videók alapján egész hangulatos,leírások alapján története is helyén van.Ám egy ismertetőben azt írták hogy a történeti szálon haladva a küldetések 80%-a abból áll hogy "ölj meg 1 ezt,2 azt".Szóval pont amit utálok.

De mind ezt hangulatos környezetben..

Jelen pillanatban a Lego Universe felé kacsingatok,mivel valami eszméletlen sok oldalú,hangulatos,kreatív mókának ígérkezik.Csak az az egyetlen dolog tart vissza hogy ügye a Lego Universe-t úgy mond a "gyerekek MMO-ja" címen tartják többnyire számon,ezért szívás lenne gyerekeket le verni vagy ha gyerekek vernének le engem XD..Nem tudom ki hogy van vele,de gyerek koromban imádtam a legot,felnőttként pedig utálom a gyerekeket,ezért lehet hogy ez lesz a nekem való XD

Majd ki derül mi mellett maradok,még egyszer köszönöm a válaszokat.

2011. aug. 27. 11:46
 7/13 anonim ***** válasza:
nemsokara kijon a Firefall [link] ami 1 ingyen sci-fi mmorpg, vagy sporolhatsz a Guild wars 2- re [link]
2011. aug. 27. 14:03
 8/13 Tryonix válasza:

B......meg nehogy, azt mondjátok, hogy a wow szar, mert mindjárt befosok.

1. Ma már 1-2 kivételen kívül, az összes MMORPG olyan, hogy csak simán le kell töltened, vagy potom 1-2000 Ft-ért megveszed,csinálsz benne egy karaktert, és még a játékban vannak olyan tartalmak, amiért fizetni kell. B...meg, a wowot eredetibe megveszed és a játékban már semmiért nem kell fizetned. A többi mmorpg-be meg ha nem fizetsz, vagy nem teszel a karakteredbe jelentősebb oénzösszeget, akkor nem lehetsz soha olyan jó, mint a vip, vagy a prémium tagok.

2. Én is játszottam a wow mellett sok egyéb mmorpg-vel:

- Runes of Magic

- Gates of Andaron

- Star Trek Online

- Metin 2 (beleértve a mestert is)

meg cabal, meg még sok szarral, és mindegyiknél abban bíztam, hogy nem kell semmit a játékba tenni, de nem találtam ilyet, csak a wowban, meg a lineage 2-ben.

3. Ha törtön játszod a wowot, nem is fogod megkapni az eredeti játékélményt ugyanis a tört tele van buggal (hibával), és kb. 2-3 éve játszom eredetin, és nagyon megéri. Full graffon nyomom, a graffika álom szép, és a játékélmény fenomenális. Rengeteg haverommal játszuk, szórakoztató küldik, sorolhatnám. Szóval mindenki aki leszólja a wowot, azt takarodjon vissza a gyerekek mmorpg-jéhez, ahol minden csodás, és minden vatta cukorból van, de ha nem is játszottatok a wowwal nem kell egyből leszólni, ti ócska lowok.

2012. febr. 17. 18:34
 9/13 anonim ***** válasza:
dekaron
2012. febr. 17. 20:06
 10/13 A kérdező kommentje:

Igen a WoW valóban nagyon szuper,teljesen egyet értek.

Viszont havi díjas.Mindegy mennyit játszol vele a havidíjat fizetni kell.A havidíjért cserébe meg az a minimum hogy nem vagy rákényszerítve micro payment-re.Nem tudom honnan vetted hogy egyszer megveszed és kész.

A Lineage 2 is havidíjas volt,nem rég ingyenes lett.

Szóval biztos hogy ebben is mostmár prémium fegyerek,páncélok vannak amik nélkül nem sokat érsz,de nem feltétlenül ha úgy oldották meg mint a StarTrek Online-ban.Majd lehet megnézem.

A Star Trek Onlin is ingyenes lett de csak és kizárólag magasabb osztályú csillaghajókért kell valódi pénzzel fizetni.Minden mást beszerezhetsz a játékban.A csillaghhajók meg kb annyiba kerülnek mint a WoW havidíja de a fejlesztésekkel sokkal tovább bírja egy hajó mint egy hónap.

Szóval ha ésszel játszol,ebbe speciel kevesebbet kell fektetni mint a WoW-ba hogy harc képes legyél

Szóval ha úgy nézzük a micro payment korrektebb megoldás,mert csak és kizárólag rajtad áll mennyit költesz a játékra havonta még a havidíjas játékokkal mindegy mennyit játszol,milyen szinten vagy,fizetni kell.

Azért köszönöm a kommentet még ha nem is értek vele egyet igazán meg nem is a kérdésre válaszoltál.Amúgy nem tudom most min spanoltad fel magad,ahogy nézem a válaszokat úgy igazán senki nem szaro*ta le a WoW-ot.Csak mert nem volt minden 2. komment WoW...XD

A dekaron-t is majd megnézem köszönöm.

2012. febr. 17. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!