Milyen magyar MMORPG játékok vannak? (amik letölthetőek ingyen)
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 21:47
1/31 anonim válasza:
Metin2
egyéni megjegyzés: óvakodj az mmorpg -k től... messzire kerüld el őket, még véletlenül se kezdj el velük szenvedni... borzalmas világ az... borzalmas...
3/31 anonim válasza:
előző: ahogy te se :D
Am meg metin2 ami ismert eléggé, van 1 pár szeró ami jó, keresgélj topmetin-en vagy topofgames-en biztos találsz valami jót :)
4/31 anonim válasza:
02:12
Hát igen. Sajna a 12-13 évesek sose hiszik el azt amit nem akarnak. De attól még szart se ér.
5/31 anonim válasza:
Ez a "szart se ér" fura egy gondolot. Főleg azért, mert ingyenes, tehát valójában tényleg nem ér semmit... Amugy meg szerintem nem véletlenül a legnépszerűbb magyar ingyenes, azt leszámítva, hogy én se bírom...
7/31 anonim válasza:
De most miért kell leszarozni? Valószínüleg a kérdező nem azt kérdezte hogy szar e vagy sem egy mmorpg... szánalmasak vagytok :D
8/31 A kérdező kommentje:
a Metin2-ön találtam egy jó szerót thx
2011. júl. 11. 16:25
9/31 Lion8910 válasza:
Figyelj 1000% Hogy halottad már de nem tudtad hova rakni! World Of Warcraft Világon azzal a játékkal játszanak a legtöbben (12milló ember) Azt próbáld ki.
10/31 A kérdező kommentje:
Metin2-őn többen játszanak am meg meg kell venni a World Of Warcraftot
2011. júl. 12. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!