Milyen magyar MMORPG játékok vannak? (amik letölthetőek ingyen)
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 21:47
21/31 Jófej:D válasza:
Eléggé eltért mindenki az eredeti kérdéstől.
23/31 anonim válasza:
Inkább a k.va any.tokat, hogy napi több órát ültök az ilyen sz.rok előtt ahelyett, hogy valami hasznosat csinálnátok... COUNTER STRIKEOZZATOK!!!!
24/31 anonim válasza:
Metin 2 szart sem ér.. na jó max a 11 éveseknél.
Wow hatt elég kétértelmü jácotam rajta 1 honapot és meguntam.....
és magyar mmorpg játékok szarok...
Pár fasza RPG game:
Scarlet Blade
Cabal Online
Tera Online ( már Free)
Blade and Soul Atomix PVP szerver
És még van temérdek sok igaz ezek nem 11 éveseknek van kitalálva :D
25/31 anonim válasza:
Ja és bocsi el felejtetem mondani :P Ezek is free gamek :D
26/31 anonim válasza:
16:09 Hátt neked lenne eszed elsőnek írod valami értelmeset.. Utána bevágod hogy cs-ünk... hat a cs az egy agyhalott game..
27/31 anonim válasza:
Szerintem wow.. Ki lettek találva tört szerverek :) tömérdek magyar tört szerver van:) ajánlanám a "Tauri"-t, amiben több szeró is helyet foglal, ugyanis a Tauri egy realm is egyben.. (Tauri,Reborn,WoD,Tauri Battle,BB,Alaris) na szal WoW:)
28/31 Ricsard28 válasza:
A Metin2, GoA és a WoW-on kívül ismertek más MMORPG játékot?
30/31 noresz97 válasza:
A Metin 2 és a Gates of Andaron ami magyarosítva van.
Van még a World Of Tanks ami szintén magyarosított de az nem RPG.
A Metinen belül meg vannak a tört szerverek (M2M,PUMT2,SOMT2 stb.) de azok nem eredetiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!