Lara Croft: Underworld magyar verziót honnan tudom letölteni ingyen?
Figyelt kérdés
Kint voltam külföldön és tudtam, h magyarul jelent meg ezért megvettem, de abban meg nincs magyar:(. Még egyszer meg nem veszem meg...nem vagyok olyan gazdag, h ugyan azt a játékot más nyelven vegyem meg.(Biztos most jön, h ugyan már, hisz már !CSAK! 1000 FT-ba kerül(azért abból is kijön 10 kiló dinnye legalább), de most ez kiidegelt úgyhogy csak azért semXD)
Nekem mindegy, h torrent vagy 1000 darabba(fölöslegesen) szétdarabolt verzió. Én megvettem úgyhogy ne írjátok azt, h ezzel "adózzak" a készítőknek.
2011. júl. 15. 18:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!