Meiket válasszam Battlefield:bad company2 vagy Call of Duty:World at War?
Figyelt kérdés
Mindjatok tippeket és segítsetek mert mind a 2 jó de csak az eggyi kell köszönöm!2011. aug. 4. 16:58
21/28 anonim válasza:
Zombi pálya van singlebe,ha kivitted a story-t,egy házban vagy egyedül, jön pár zombi, megölöd őket, kapsz pénzt fegyverekre vagy új szobák megnyitására stb.Mondjuk ha nincs neted és nem is lesz, felesleges BC2-t venned,szinte az egész játék multira van kitalálva.Akkor inkább költsd a pénzt egy nagyon jó single-s játékra, amiben nincs multi. A LVL65 az multiplayer, ha ölsz játékosokat stb. fejlődik a karaktered. (mind2 játékba)
22/28 anonim válasza:
65 szint van multiban, ha ezt eléred, akkor lehetőséged van prestige mode-ba lépni. Ez visszarak 1-es szintre, eltűnik minden fegyvered és kiegészítőd (mintha csak most kezdted volna), és kapsz egy új emblémát a rankodhoz. Én akkor szoktam prestigelni, ha már unom a maximum szintet.
23/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm megvettem a waw-ot jó szerintem nem bánnatm meg ma délbe hozták de tesóm játszik este meg én és xbox30-on ha kijátszottam akkor a zombis módban csak egy map van vagy van töbféle hogy másik házban legyek egy szigetel legyek stb ha ezt megválaszolnátok megköszöném mint a többit!
2011. aug. 8. 16:32
24/28 A kérdező kommentje:
*szigetel--->szigeten bocsánat elírtam!
2011. aug. 8. 16:33
25/28 A kérdező kommentje:
nincs netem majd két hónap múlva kapok anyumtól egy gold tagságot!Ja és singleplayer zombiba is lehet szintet fejlődni???
2011. aug. 8. 16:35
27/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Akinek van xbox360-és van gold tagság és játszik COD WaW-on annak mondom majd két hónap mulva zombizhatnánk:D!
2011. aug. 8. 16:48
28/28 A kérdező kommentje:
Végigvittem és hány kört csináljak meg a zombie modban én csak a 11-edikhez jutokk csalás nélkül!
2011. aug. 17. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!