Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Meiket válasszam Battlefield:b...

Meiket válasszam Battlefield:bad company2 vagy Call of Duty:World at War?

Figyelt kérdés
Mindjatok tippeket és segítsetek mert mind a 2 jó de csak az eggyi kell köszönöm!
2011. aug. 4. 16:58
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Engem érdekel a multi csak lejárt most live gold tagságom majd két hónap múlva veszek!Szeretek multizni!
2011. aug. 6. 17:33
 12/28 anonim ***** válasza:
Veheted úgy, hogy a World at War-ben nincs multi, mert játszhatatlan.
2011. aug. 6. 17:48
 13/28 A kérdező kommentje:
Igen?Ja de a battlefield bc2-ben is tiszta bug meg roszz azt mondták
2011. aug. 6. 17:53
 14/28 anonim ***** válasza:

PC-n van meg!

Észrevételek:

-CoD: World at War

18+-os tehát gyönyörűek a halottak, itt-ott egy kéz láb, fejetlen halottak, kiszakadt bordák stb. Nagyon jó Singleplayer mod, 1.7-es patchel hibátlan, buggtalan!

A Multiplayer szintén! Nem annyira ismert játék nagyon kevés csaló (minimális, bár én még eggyel sem találkoztam).

Nagyon sok küldetés, mint tankos és emberes.

Az igaz, hogy csak 2 tankot birtokolhatunk, de ez is elég járművek szempontjából.

Van a Prestige mod, melyben hogy tudjuk használni az 5 alap kasztot végig kell vinnünk 10x a lvl 65-t mely jó sok időt vesz igénybe, + amikor resetelsz és Prestige upnál, mindent, még a challengékat is lenullázza! Ezért a Multiplayer mod nagyon hosszú.

Singleplayer zombi modot nem tudom megunni!

Előnyös még, hogy lehet játszani a single rész 4-en barátokkal, de viszon a bc2-vel ellentétben eléggé meg van szabva a pályán való haladás.

-Bf: Bad Company 2:

Némi problémám van a multijával, de ezt megoldom, még nem nagyon játszottam vele.

Az ember buggok megvannak, az igaz, de ezen kívül semmi hibája. Hatalmas "játszótér" bármiben beleülhetünk, kellemes sztori, és snigleplayer challengék, jó (egyszerűen szuper grafika), és ami a legeslegjobb, hogy bármit szétlőhetünk, bármit a földdel egyenlővé tehetünk.

A multival, mint mondtam nem játszhatok, de azt tudom róla hogy sok EZER féle variáció van, hogy hogyan rakjuk össze fegyverünket.

Összességében mind a kettő szuper. Grafikára egy és ugyan az, bár a táj a bf-ben szebb, de a hullák "kinézete" viszont sokkal jobb a WaW-ban. 1/1

Mindkettőben rengeteg féle fegyvert lehet választani, de ebből a bc2-t választanám, mivel itt sokkal többféle módon dobhatjuk össze stukinkat. A WaW nagyon egyhangú egy-egy kaszt tartozéka, de az is jó. 2/1 Bf-nek.

Ha a singleplayert nézzük a bf-ben sokkal szabadabbak lehetünk, mint a wawban, legyen megint övé a pont. 3/1

A különböző játékmódban viszont a waw viszi a pálmát a 4 fős singleplayerrel, és a nazi zombival. 3/2

Én mind a kettőt megvettem, de szerintem ha választani kell, akkor mindenképp a bf-et, de ha egy kis plusz pénzed van a waw-ra is fektess be mindenképp!

2011. aug. 6. 18:31
 15/28 anonim ***** válasza:

Játszottam mind2 játékkal, bár pc-n, de akkora különbség nincsen.Én a Bad Company-t ajánlanám:

Call of dutyban egyáltalán nincsenek járművek, bad company 2-ben van 2-3 fajta tank,jetski,terepjáró,quad,helikopter,motorcsónak.

Rombolható környezet,szinte minden szétlőhető/robbantható, CoD-ba max. a lőporos hordók robbannak.

Sok fajta fegyver van,50 minimum, CoD-ba szerintem 20 sincs.

Single mind2-be jó, nem mondom, hogy nem jó a CoD-é mert hazudnék.Bad Company-é kicsivel unalmasabb/fantáziátlanabb, viszont ha értesz angolul a katonák beszólásain stb. be lehet halni.CoD-é izgalmasabb, de nincsenek olyan jó párbeszédek, konkrétan meg sem közelítik a company szintjét.

Company-ben tényleg nehéz fejlődni,nem kezdőknek találták ki a multit, így ha elkezdesz játszani 2 hétig kb. folyamatosan szitává leszel lőve, de ahogy egyre inkább beleszoksz és megismered a pályákat, úgy lesz egyre könnyebb.

Illetve nagyon sok lehetőség rejlik a játékban,van itt minden, terepszínű ruha kihasználása,járművek telerakása c4-el majd az ellenség képébe robbantása stb.És tök jó az is, hogy nem kell ajtót használni, bármelyik épületbe lyukat robbanthatsz. :D Remélem segítettem

2011. aug. 6. 18:57
 16/28 anonim ***** válasza:

PC-n jó mindkettő.

Tessék, ilyen a WaW Xboxon:

http://www.youtube.com/watch?v=1Zhj5suGoXw

És ez egyre rosszabb. Voltam olyan játékban, hogy halhatatlan vs. halhatatlan volt az egész rajtam kívül, tehát ha fontos a multi is számodra, akkor ezzel sajnos nem mész semmire, mert 1 olyan játékot nem lehet találni, ahol nincs hacker.

2011. aug. 6. 20:31
 17/28 anonim ***** válasza:
És a zombikkal is teljesen ugyan ez...
2011. aug. 6. 20:32
 18/28 A kérdező kommentje:
Singleplayer modban is játszhatok zombisat???És nem értem azt a lvl 65 ez singleplayer modbanvan vagy csak multi sajnos most nem tudok multizni de ezért kérdem amúgy már megvettem hétfőn hozák a WaW ot!
2011. aug. 7. 12:00
 19/28 A kérdező kommentje:
MI AZ A pRESTIGE MOD ÉS KÉT HÓNAP MULVA MEG KAPOM A BATTLEFIELD BC2!:) DE EGYENLŐRE MARADOK A COD NÁL!2 HÓNAP MULVA ÉS MÉG EGYSZER VAN SINGLEPLAYER MODBAN ZIMBIS JÁTÉK SEGÍTSETEK EBBEN A SINGLEPLAYER ZIMBI PÁLY MEG A PRASTIGE MODBAN KÖSZÖNÖM AZ EDIGIEKET!
2011. aug. 7. 12:07
 20/28 A kérdező kommentje:
éS MÉG VALAMI NÉZTEM A VIDIT EHEZ KELL NET MERT LEJÁRT A LIVE GOLD TAGSÁGOM MÁR VAGY 3 HÓNAPJA!és segítsetek a kérdésekben!KÖSZÖNÖM
2011. aug. 7. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!