Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Meiket válasszam Battlefield:b...

Meiket válasszam Battlefield:bad company2 vagy Call of Duty:World at War?

Figyelt kérdés
Mindjatok tippeket és segítsetek mert mind a 2 jó de csak az eggyi kell köszönöm!
2011. aug. 4. 16:58
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Bad Company 2, a WaW-ot meg töltsd le
2011. aug. 4. 17:00
 2/28 anonim válasza:
Bad companyval még nem játszottam de a WaW-al igen és nekem nagyon tetszett.
2011. aug. 4. 17:23
 3/28 anonim ***** válasza:

Nekem mind2 megvan, szerintem a WaW-ot válaszd, mert:

-A BFBC2 bugos nagyon, nekem az egyik pályán mikor a sivatagba kell lerakni a tagokat különböző pontokra, miután leraktam az elsőt, a többi is ottmaradt, amíg őket néztem futkostak egymás körül, jó sokáig néztem őket, megfordultam majd vissza és hopp ott lettek mögöttem és még mondta is hogy menjek már mit álldogálok (:D) a multi meg rémes, nem értem hogy lehet vele játszani, lv 25ig tulajdonképpen sz*rt nem érsz, mert nincsen fegyód amit egyáltalán használni tudsz, talán az engineernek van olyan fegyója amit tudsz használni de 7k xp-t már 6os szinten összegyűjteni is nehéz, mondjuk én elértem a 44-et, de nagyon kínkeservesen ment...

A WaW pedig:

-Jó hangulatú és azért még is csak Call of Duty, tehát a multi is egész jó főleg ikszfájörön ahol mindenféle modok vannak, meg ott a zombie is...szóval én a helyedben a WaW-t választanám, de nem akarlak lebeszélni a másikról sem, 1-2x végig lehet vinni mind2-t aztán a hangsúly meg a multin van (legalábbis a WaW-nál)

2011. aug. 4. 17:35
 4/28 anonim ***** válasza:
Ez mondjuk attől is függ, hogy mire kell. Konzolra ne vedd meg a WaW-ot, mert az már csak cheaterland, szószerint nem lehet találni olyat játékot, ahol nem röpködnek emberek és god mode-al. A Battlefield nagyon jó, csak kell egy jó csapat, én 2-es vagyok, és assault kittel, XM8-al, fasza fegyver.
2011. aug. 4. 18:16
 5/28 gtgunár válasza:
Haveromnál mindkettőt kipróbáltam: A Bad Company kezelhetetlen és érthetetlen volt számomra A World at War-t pedig azonnal tudtam kezelni.(Xbox 360)
2011. aug. 4. 19:35
 6/28 anonim ***** válasza:
xboxon szar is, mert csak 30 FPS-en fut
2011. aug. 4. 20:05
 7/28 A kérdező kommentje:
Igen ezt elfelejtettem xbox360-ra kell és hát őszintén megmondjam min a 2 tettszik de nem tudok választani ezért segítsetek sokat érne ja és írjátok le hogy miért azt válaszam amúgy az eddigiek sokat számítottak és köszönöm de ennyi nem elég megköszöném ha segítenétek!
2011. aug. 6. 15:57
 8/28 A kérdező kommentje:

Ez érdekel az nem hogy chetes vagy nem mert lejárt a live gold tagságom két hónap múlva veszek!

története:(mien érdekes vagy sz*r?)

grafika:(mien 0-10-ig)

kezelhetőség:(mien 0-10-pontig)

járművek és házak,épületek rombolása:(mien?)

fegyverek:(mienek?)

főkérdés ezzel segítetek a legjobban! Meiket

éri meg leggjoban megvenni xbox360-ra köszönöm!

2011. aug. 6. 16:33
 9/28 anonim ***** válasza:
Ha a multi nem érdekel, akkor nem kérdés, WaW, nem is kell részletezni, mert sokkal jobb a singleje szerintem, mint a bad company 2-nek
2011. aug. 6. 17:01
 10/28 A kérdező kommentje:
Akkor azt veszem egyenlőre úgy nész ki!
2011. aug. 6. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!