Meiket válasszam Battlefield:bad company2 vagy Call of Duty:World at War?
Nekem mind2 megvan, szerintem a WaW-ot válaszd, mert:
-A BFBC2 bugos nagyon, nekem az egyik pályán mikor a sivatagba kell lerakni a tagokat különböző pontokra, miután leraktam az elsőt, a többi is ottmaradt, amíg őket néztem futkostak egymás körül, jó sokáig néztem őket, megfordultam majd vissza és hopp ott lettek mögöttem és még mondta is hogy menjek már mit álldogálok (:D) a multi meg rémes, nem értem hogy lehet vele játszani, lv 25ig tulajdonképpen sz*rt nem érsz, mert nincsen fegyód amit egyáltalán használni tudsz, talán az engineernek van olyan fegyója amit tudsz használni de 7k xp-t már 6os szinten összegyűjteni is nehéz, mondjuk én elértem a 44-et, de nagyon kínkeservesen ment...
A WaW pedig:
-Jó hangulatú és azért még is csak Call of Duty, tehát a multi is egész jó főleg ikszfájörön ahol mindenféle modok vannak, meg ott a zombie is...szóval én a helyedben a WaW-t választanám, de nem akarlak lebeszélni a másikról sem, 1-2x végig lehet vinni mind2-t aztán a hangsúly meg a multin van (legalábbis a WaW-nál)
Ez érdekel az nem hogy chetes vagy nem mert lejárt a live gold tagságom két hónap múlva veszek!
története:(mien érdekes vagy sz*r?)
grafika:(mien 0-10-ig)
kezelhetőség:(mien 0-10-pontig)
járművek és házak,épületek rombolása:(mien?)
fegyverek:(mienek?)
főkérdés ezzel segítetek a legjobban! Meiket
éri meg leggjoban megvenni xbox360-ra köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!