Miért ilyen a gta IV?
Figyelt kérdés
Nem látom a textúrákat,se semmit,csak a gyalogosokat,és a lebegő autókat.Na jó,azért néha látok egy\'s mást ,amikor meghalok,de mást semmit.Abszolút nem szaggat,menne is a gépemen.Videókártya:gigabyte nvidia gforce 8500 GT2009. ápr. 5. 21:46
1/3 anonim válasza:
nekem mondod egy rakás sz@r lett, mert csak átdobták psről, nem voltak képesek megírni pcre...vagy egy rakás állítási lehetőség meg javításra, de nem ér annyit az egész, nekem is ráment egy hetem
2/3 A kérdező kommentje:
mit tehetek hogy menjen?Driver friss is volt már.De azt nem hiszem el,hogy miért nem lehet normálisan optimalizálni?
De ez semmi ahhoz képest,hogy tizenvalahányezerért megvettem,és nem is megy a gépemen.Felháborító.
2009. ápr. 7. 19:22
3/3 anonim válasza:
rakd fel az összes patch-et eddig 7 van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!