Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik játék (sorozat) a...

Melyik játék (sorozat) a jobb? A Battlefield vagy a Call Of Duty?

Figyelt kérdés

Minkét játék hasonló (lövöldözős, háborús, hasonló funkciók és fegyverek vannak bennük), de nem tudom, hogy melyik a jobb, és melyik miben? Melyik a jobb...

Grafika?: Cod vagy BF?

Hangok, hangeffektek?: Cod vagy BF?

Játékélmény?: Cod vagy BF?

Fegyverek száma, realizmusa?: Cod vagy BF?

Kezelhetőség?: Cod vagy BF?

Mesterséges Intelligencia?: Cod vagy BF?

Funkciók?: Cod vagy BF?

Népszerűség?: Cod vagy BF?

Eredeti ötletek száma?: Cod vagy BF?

Összességében melyik játék a jobb? (Overall)

Nagyon köszönök minden választ!!! (Összehasonlítási alapok: COD:Black Ops és BF:Bad Company 2)

Valamit most leszögezek: SENKI SE VESZEKEDJEN MINDENKINEK AZ EGYÉNI VÉLEMÉNYE ÉRDEKEL, ÉS MÁS JÁTÉKOK NEM ÉRDEKELNEK! Aki arra válaszol, amit kérdezek, annak a válaszát (a véleményétől függetlenül) felfokozom!!! :D

2011. júl. 22. 15:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Semmi :-)
2014. ápr. 15. 18:28
 22/26 anonim ***** válasza:

Grafika: BF

Hangok: BF

Játékélmény: CoD

Fegyverek: BF

Kezelhetőség: CoD

MI: BF

Funkciók: BF

Népszerűség: CoD

Ötletek: CoD

2015. nov. 30. 00:47
 23/26 blackfox99 válasza:
uhhh cod nak jobb a grafikája mint bf3 nak ??? melyik bolygón éltek ti ? bf3 low grafikán kenderbe veri a codot... a bf3 szimulációra megy minden téren, tankok,járgányok,repcsik stb codnak multija pedig egy cs.1.6 szinten van azér ez összehasonlithatatlan... csak egy kampányos modba egyeznek... én mind a ketőt szeretem, ha egy pörgős akcióra vágyok akkor codozok, ha simulátcióra akkor bf3 de az biztos hogy grafikai kidolgozotságba és terepbe bf nyer, ennyi..
2016. júl. 10. 12:12
 24/26 blackfox99 válasza:
egyépként most nyomom black ops on és minden grafikai elem a word at war é ugyanaz minden, olyan mintha egy kiegészitővel nyomnám, teli van hibával hátam mögött ujra termelődnek az elenfelek, a csapattársaim meg a falakat,hordókat bármit csak az elenfeleket nem lövik de tény hogy az akció nagyon jó :)
2016. júl. 10. 12:18
 25/26 anonim ***** válasza:

Attól hogy vannak benne járművek, még annyira szimuláció mint a cod. Sőt, a World at warba is van pár járműves pálya.

Ha szimulációt akarsz ott az ArmA vagy az OF vagy a RO.

2016. aug. 3. 04:21
 26/26 anonim válasza:
Batllefield 1(2016) :D
2016. okt. 31. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!