Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik játék (sorozat) a...

Melyik játék (sorozat) a jobb? A Battlefield vagy a Call Of Duty?

Figyelt kérdés

Minkét játék hasonló (lövöldözős, háborús, hasonló funkciók és fegyverek vannak bennük), de nem tudom, hogy melyik a jobb, és melyik miben? Melyik a jobb...

Grafika?: Cod vagy BF?

Hangok, hangeffektek?: Cod vagy BF?

Játékélmény?: Cod vagy BF?

Fegyverek száma, realizmusa?: Cod vagy BF?

Kezelhetőség?: Cod vagy BF?

Mesterséges Intelligencia?: Cod vagy BF?

Funkciók?: Cod vagy BF?

Népszerűség?: Cod vagy BF?

Eredeti ötletek száma?: Cod vagy BF?

Összességében melyik játék a jobb? (Overall)

Nagyon köszönök minden választ!!! (Összehasonlítási alapok: COD:Black Ops és BF:Bad Company 2)

Valamit most leszögezek: SENKI SE VESZEKEDJEN MINDENKINEK AZ EGYÉNI VÉLEMÉNYE ÉRDEKEL, ÉS MÁS JÁTÉKOK NEM ÉRDEKELNEK! Aki arra válaszol, amit kérdezek, annak a válaszát (a véleményétől függetlenül) felfokozom!!! :D

2011. júl. 22. 15:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
52%

egyiket se szeretem de ha választani kell akkor a Battlefield mert nem csak arról szól hogy egyedül mindenkit megölök és én vagyok a király. pl ha gyalogosan megyek és ott van egy tank meglehet kérni (már ha nem ilyen kis önző p*csök vannak a szerón) egy helit, tankot, hogy lője ki nekem.

nem részletezném mert nekem egyedül a játékélmény számít

(bár nem szeretem ha sz@r a grafika vagy az AI) és abban nekem a BF a jobb hiába van tele scriptelve a CoD

2011. júl. 24. 00:29
 12/26 anonim ***** válasza:
28%
szerintem inkább battlefield bc2 merta black opsot nagyon elcs*eszték grafikaügyileg és a bc 2 sokkal olCSobb is :D
2011. júl. 27. 13:27
 13/26 anonim ***** válasza:
24%
Előző: gondolkodjál kicsit: a BC2 mikor kijött már, azért ilyen olcsó mert alig veszik:D Viszont a CoD BO tiszta új, érthető, hogy ilyen drága, hisz sokan veszik.
2011. júl. 27. 15:43
 14/26 anonim válasza:

grafika : bf

Hangok: bf

játékélmény: bf (személyes tapasztalat)

fegyverek száma / relalizmus : bf

kezelhetőség : cod

mesterséges inteligencia : cod

funkciók: bf

Népszerűség : cod

Eredeti ötletek: mind2-ben vannak nem lehet dönteni

2012. szept. 22. 20:34
 15/26 anonim válasza:
Most hogy kijött a bf3 simán veri a COD sorozatot.
2012. nov. 14. 22:08
 16/26 anonim ***** válasza:
Call of Duty
2013. jan. 12. 15:30
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

Én játszotam játszok a bf bc 2 vel és a 3 mmal is meg a black ops 1 and 2 vel is és szerintem a cod.

Grafika?: hát szerintem mind2 nek jó

Hangok, hangeffektek?: cod

Játékélmény?: veri ezzerel a bft a cod mert jobb a története valosággosabb olyan mint egy film mint a 4d csak itt te vagy a szereplő a bf meg olyan mint egy katonai szimulátor tulajdonképpen mert hát története az nem sok anyi h van egy szakasz és küldiket csinálnak oszt anyi a cod meg elmessél egy történetet.

Fegyverek száma, realizmusa?:cod csak nézzük a black ops 2

Kezelhetőség?: cod mert nekem most elvan törve a középső ujjam és könyebb a cod-ot mert egyszerübb gugolni a c vel mint ctrl al meg egyszerübb lefeküdni a ctrl al mint az y nal ugy h cod

Mesterséges Intelligencia?: hát bban jobb a bf.

Funkciók?: cod

Népszerűség?: szerintem a cod

Eredeti ötletek száma?: cod hát csak nézzük a black ops 2 ez hogy egy kubai férfi csak azért leigázza a világot mert a huga meghal meg 2025 ben játszodik mondom a bf meg mintha katonai szimulátor lenne.

2013. szept. 16. 19:36
 18/26 anonim ***** válasza:

Grafika?: 2007-ig a cod(bfbc2 be jöttével ez megváltozott)

Hangok, hangeffektek?: bf

Játékélmény?: Cod

Fegyverek száma, realizmusa?: Cod több fegyvert tartalmaz mindkettő egyformán realisztikus.

Kezelhetőség?: Cod

Mesterséges Intelligencia?: Nem vettem észre különbséget.

Funkciók?: bf

Népszerűség?: Cod (bf 3 be jöttével kb. egyforma)

Eredeti ötletek száma?: Egyforma.

A COD multinál nincs jobb! Én a CODot venném meg ha játszani akarok. Ha meg úgy akarom érezni magamat mint egy 7éves egy festmény ki állításon van akkor bf. . Ez a saját véleményem.

2014. márc. 4. 00:42
 19/26 anonim ***** válasza:

single-ben a Battlefield egy scriptelt $zar, sőt ha nem arra mész amerre a játék akarja szépen visszapakol a helyszínre, ergo nincs szabad koborlás a feladatok egymásra épülnek...volt olyan benne hiába lőttem az ellenfelet le, a-a még nem az jön típusu hibák.

A Battlefield akkor lenne jó single player, hogy ha az AI nem script halom lenne, hanem önálló élete volna minden karakternek, mint a Deus Ex-ben...és nyitott világ lenne és akárhogy megoldhatnád a feladatokat és nem fogná a kezed a játék.

A Cod singleben nagyon jó játék, vannak hibák pl teleportáló ellenfelek, vagy néha beakada kőbe, de ez a BF-nél is van, de a COD szebb és jobb játékélményt nyújtott egészen a Modern Warfare 4-ig bezárólag, ami azutén jön egy értelmetlen script halom lett szintén, mint a BF.

Multiban a Battlefieldnek van nagyobb hangulata, viszont sehol sem veri le a Modern Warfare 4-et multiba a BF.

Kb ez a véleményem.

grafikailag mindkét játék megfelel az elvárásnak a megvalósítás sokszor értelmetlen.

COD : single-re, multi rész : Modern Warfare 4-ig.

BF singleben a régi 1944 BF egy rakás xar szerintem, csak multiba lehetett tolni és unalmas is volt, a mostani BF 3-nak a sztorija slampos, a single rész a béka feneke alatt, a BF 3 multija viszont jó..

COD: singlebe és multiba jó, a BF csak multiba.

2014. márc. 12. 07:01
 20/26 anonim ***** válasza:
Mw4?(Cod Ghots)?
2014. márc. 13. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!