Melyik játék (sorozat) a jobb? A Battlefield vagy a Call Of Duty?
Minkét játék hasonló (lövöldözős, háborús, hasonló funkciók és fegyverek vannak bennük), de nem tudom, hogy melyik a jobb, és melyik miben? Melyik a jobb...
Grafika?: Cod vagy BF?
Hangok, hangeffektek?: Cod vagy BF?
Játékélmény?: Cod vagy BF?
Fegyverek száma, realizmusa?: Cod vagy BF?
Kezelhetőség?: Cod vagy BF?
Mesterséges Intelligencia?: Cod vagy BF?
Funkciók?: Cod vagy BF?
Népszerűség?: Cod vagy BF?
Eredeti ötletek száma?: Cod vagy BF?
Összességében melyik játék a jobb? (Overall)
Nagyon köszönök minden választ!!! (Összehasonlítási alapok: COD:Black Ops és BF:Bad Company 2)
Valamit most leszögezek: SENKI SE VESZEKEDJEN MINDENKINEK AZ EGYÉNI VÉLEMÉNYE ÉRDEKEL, ÉS MÁS JÁTÉKOK NEM ÉRDEKELNEK! Aki arra válaszol, amit kérdezek, annak a válaszát (a véleményétől függetlenül) felfokozom!!! :D
egyiket se szeretem de ha választani kell akkor a Battlefield mert nem csak arról szól hogy egyedül mindenkit megölök és én vagyok a király. pl ha gyalogosan megyek és ott van egy tank meglehet kérni (már ha nem ilyen kis önző p*csök vannak a szerón) egy helit, tankot, hogy lője ki nekem.
nem részletezném mert nekem egyedül a játékélmény számít
(bár nem szeretem ha sz@r a grafika vagy az AI) és abban nekem a BF a jobb hiába van tele scriptelve a CoD
grafika : bf
Hangok: bf
játékélmény: bf (személyes tapasztalat)
fegyverek száma / relalizmus : bf
kezelhetőség : cod
mesterséges inteligencia : cod
funkciók: bf
Népszerűség : cod
Eredeti ötletek: mind2-ben vannak nem lehet dönteni
Én játszotam játszok a bf bc 2 vel és a 3 mmal is meg a black ops 1 and 2 vel is és szerintem a cod.
Grafika?: hát szerintem mind2 nek jó
Hangok, hangeffektek?: cod
Játékélmény?: veri ezzerel a bft a cod mert jobb a története valosággosabb olyan mint egy film mint a 4d csak itt te vagy a szereplő a bf meg olyan mint egy katonai szimulátor tulajdonképpen mert hát története az nem sok anyi h van egy szakasz és küldiket csinálnak oszt anyi a cod meg elmessél egy történetet.
Fegyverek száma, realizmusa?:cod csak nézzük a black ops 2
Kezelhetőség?: cod mert nekem most elvan törve a középső ujjam és könyebb a cod-ot mert egyszerübb gugolni a c vel mint ctrl al meg egyszerübb lefeküdni a ctrl al mint az y nal ugy h cod
Mesterséges Intelligencia?: hát bban jobb a bf.
Funkciók?: cod
Népszerűség?: szerintem a cod
Eredeti ötletek száma?: cod hát csak nézzük a black ops 2 ez hogy egy kubai férfi csak azért leigázza a világot mert a huga meghal meg 2025 ben játszodik mondom a bf meg mintha katonai szimulátor lenne.
Grafika?: 2007-ig a cod(bfbc2 be jöttével ez megváltozott)
Hangok, hangeffektek?: bf
Játékélmény?: Cod
Fegyverek száma, realizmusa?: Cod több fegyvert tartalmaz mindkettő egyformán realisztikus.
Kezelhetőség?: Cod
Mesterséges Intelligencia?: Nem vettem észre különbséget.
Funkciók?: bf
Népszerűség?: Cod (bf 3 be jöttével kb. egyforma)
Eredeti ötletek száma?: Egyforma.
A COD multinál nincs jobb! Én a CODot venném meg ha játszani akarok. Ha meg úgy akarom érezni magamat mint egy 7éves egy festmény ki állításon van akkor bf. . Ez a saját véleményem.
single-ben a Battlefield egy scriptelt $zar, sőt ha nem arra mész amerre a játék akarja szépen visszapakol a helyszínre, ergo nincs szabad koborlás a feladatok egymásra épülnek...volt olyan benne hiába lőttem az ellenfelet le, a-a még nem az jön típusu hibák.
A Battlefield akkor lenne jó single player, hogy ha az AI nem script halom lenne, hanem önálló élete volna minden karakternek, mint a Deus Ex-ben...és nyitott világ lenne és akárhogy megoldhatnád a feladatokat és nem fogná a kezed a játék.
A Cod singleben nagyon jó játék, vannak hibák pl teleportáló ellenfelek, vagy néha beakada kőbe, de ez a BF-nél is van, de a COD szebb és jobb játékélményt nyújtott egészen a Modern Warfare 4-ig bezárólag, ami azutén jön egy értelmetlen script halom lett szintén, mint a BF.
Multiban a Battlefieldnek van nagyobb hangulata, viszont sehol sem veri le a Modern Warfare 4-et multiba a BF.
Kb ez a véleményem.
grafikailag mindkét játék megfelel az elvárásnak a megvalósítás sokszor értelmetlen.
COD : single-re, multi rész : Modern Warfare 4-ig.
BF singleben a régi 1944 BF egy rakás xar szerintem, csak multiba lehetett tolni és unalmas is volt, a mostani BF 3-nak a sztorija slampos, a single rész a béka feneke alatt, a BF 3 multija viszont jó..
COD: singlebe és multiba jó, a BF csak multiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!