Steamen szeretnék pénzt a otp junior számlámról tölteni az accountomra. Az átutalásért felszámol még pénzt, mert azt hallottam 4000ft-t?
Figyelt kérdés
50€ értékben szeretnék az otp junior számláról a steames accountomra tölteni pénzt. Von-e le pénzt a bankszámláról hogyha eurót akarok küldeni külföldi bankszámlára?
ha igen, akkor mennyit?
2011. jún. 28. 22:00
1/6 anonim válasza:
Igen, árfolyamkülönbséget és kezelési költséget az otp-től, ez 2-3 száz forint maximum 50€-nál.
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!:D
2011. jún. 29. 10:02
3/6 A kérdező kommentje:
ez biztos? más azt mondja az átutalás kerül 2-300ft-ba
és a fizetés drága
2011. júl. 2. 15:27
4/6 anonim válasza:
Az átutalás nem fizetés? Ne parázd túl a dolgokat... Rendszeresen szoktam vásárolni külföldről, kezelési költséget és árfolyamdifit szoktam csak extrában fizetni, ez néhány száz forint. A neten van egy ár, az az ár, tök mindegy, hogy te most kiskunröcsögén vagy orlandóban élsz. Mondjuk a PayPal sem hülyeség, nem tudom a Steamen lehet-e használni.
5/6 A kérdező kommentje:
Steam elfogad mastercard-ot visa-t paypal-t meg sok mást
2011. júl. 3. 17:29
6/6 anonim válasza:
50 euró, majd 5 év és megbánod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!