A csoportos átutalási megbízáskor kell fizetni díjat az átutalásért? (OTP)
Csoportos beszedési megbízásra gondolsz?
Mert arra minden banknál van ingyenes lakossági számlacsomag.
Csak mert a csoportos utalás más, vállalati ügyfeleknek a fizetések és hasonló intézésére való. Tipikusan fizetni kell érte, a számla díjszabásának megfelelően, de hátha vállalati számlacsomagok között is van, ahol ingyenes.
Milyenem? Nézz szét már azon a nyamvadt oldalon!
Nem tudok róla, hogy lakossági számla keretei között létezne csoportos átutalási megbízás, mint szolgáltatás.
A kondíciókat meg megtalálod itt:
OTP-nek én a közelébe nem mennék.
utolsó!
miért nem mennél az otp közelébe?
én most keresek bankot a folyószámlámnak.
Nekem lakossági folyószámlám van, így ez nem segít.
Tudom, hogy drága, de ha például nem jön havi 120 ezer a számlámra, akkor másik banknál sincs ingyen (és mondjuk nem jön, ilyen is van ám)
A másik dolog, hogy a vidéken abból választhatsz, ami van, és egyedül OTP fiók van :(
Például azért, mert drága a számlavezetés.
Meg azért is, mert a munkáltatói hitelt, amit rajtuk keresztül törlesztettem, képtelenek voltak a végén nulla forintra kihozni.
Mondjuk vidéken tényleg gáz, de ma már elég ha a számlanyitáshoz mész be egy bankba, minden intézhető utána az interneten.
Ez nem a reklám helye, de a CIB alábbi számlacsomagja teljesen jónak tűnik:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!