Körülbelül hány napnak kell eltelnie mire megérkezik a filesonic által megkeresett pénzem a paypal accountomra?
Csak mert már egy pár napja elvileg ki lettem fizetve vagyis már utalta a pénzt a filesonic,de eddig nem kaptam semmit, a filsonic oldalon beállított hotmail.com-os (Paypal) email címemre!
Itt egy kép azért: [link]
Ahogy a képen is látsz elvileg 4.én utalták,de nem jött semmi!:-(
A paypal fiókom Unverifed,vagyis nincs bánkártyám,lehet hogy ez miatt nem jött eddig?Jah és premier,viszont a fiók megvan erősítve,és ezt adtam meg a filesonicon belül a payment ID-nél,a limit 0 értéken van,azt sem tudom,hogy mi a rák lehet!
Ha valaki felvilágosítana,hogy mi miatt is van ez a dolog,annak előre is köszönöm!
Hogy lehet Filesonic-on pézst keresni? o.O
Amúgy a 0 limit szerintem a korlátlanra utal.
Csak egy példa: [link]
Itt van leírás,magyarul,ha regisztrálsz és feltöltesz,és azokat mások letöltik pénzt kapsz!
Nah a problémám már egy jó ideje megoldódott,az oldalnak nem tetszett a hotmail-os cím ,ezért nem jött meg,ezért még azon a héten csináltam egy gmail-es címet és azt adtam meg!
Láss csodát,a következő hét szerdán éjjel fél egykor már jött is a 40 dolcsim!:D
Szóval ha egy tanács kell tőlem,akkor messze kerüljétek a hotmail-t ezekkel a fájlmegosztókkal kapcsolatban!
GMail a legjobb megoldás!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!