Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen drogos játékok vannak?

Milyen drogos játékok vannak?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 00:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Amúgy drogos játék alatt mit értesz? A játék témáját, vagy olyan játékokat, amiken el lehet flesselgetni? A sztereotíp csírának meg üzenem, hogy koccoljon, akkora baromságokat írogat, hogy elmehetne híradósnak butítani a népet.
2011. jún. 10. 20:32
 12/18 anonim válasza:
89%

Kedves kérdező: számomra nekem tűnsz értelmi fogyatékosnak a kiakadásoddal, nem pedig az a "beszólogató". Egyből leírod magad az ilyen dumával, nekem például egyből az jött le, hogy egy kis suttyó paraszt vagy.

Talán nem drogos játékokat kellene játszanod, hanem meglátogatni egy agresszivitást kezelő szanatóriumot.

2011. jún. 11. 04:26
 13/18 anonim válasza:
te gyökér vesztes. képtelen vagy bármi értelmeset kezdeni magaddal és már a drogokat is unod? get a life, loser!
2011. jún. 11. 11:45
 14/18 A kérdező kommentje:

1.Hát nem tudok róla, hogy játéktól el lehetne flashelgetni de ha tudsz olyat szólj :DD

2.Nem vagyok agresszív, az az agresszív aki marhaságokat írkál mert abban leli örömét utána meg mindennek lehordja a másikat.....látom te is ilyen vagy úgyhogy légyszives TAKARODJÁL MÁR INNEN köszi :)

3.Van életem és különben is milyen duma az hogy unom a drogokat?? Unom a drogokat ezért drogos játékokon játszok?? Honnan veszed, hogy drogozok?? Na látod ebből látszik nem tudsz te semmit, mert egy kis gyökér vagy, ÉS TE VAGY A LÚZER!! Normális ember nem b*sztatja a másikat és nem kértem senkit, hogy írjanak ide emeletes marhaságokat arra pedig főleg nem, hogy ismeretlenül leoltsák a másikat

Aki normális volt annak köszi, a többiek elmehetnek a jó retkes bús p*csába köszi :)

2011. jún. 11. 17:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Heroin Hero:D
2011. jún. 13. 17:50
 16/18 A kérdező kommentje:
:DDD mondjuk az király lenne bele kockulnék mint a WoW-ba a jó nép :DD csak nem tom tényleg ki adták e
2011. jún. 14. 02:10
 17/18 anonim ***** válasza:
2011. jún. 14. 14:42
 18/18 A kérdező kommentje:
köszi ez király :DDDDDD
2011. jún. 15. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!