Milyen drogos játékok vannak?
Kedves kérdező: számomra nekem tűnsz értelmi fogyatékosnak a kiakadásoddal, nem pedig az a "beszólogató". Egyből leírod magad az ilyen dumával, nekem például egyből az jött le, hogy egy kis suttyó paraszt vagy.
Talán nem drogos játékokat kellene játszanod, hanem meglátogatni egy agresszivitást kezelő szanatóriumot.
1.Hát nem tudok róla, hogy játéktól el lehetne flashelgetni de ha tudsz olyat szólj :DD
2.Nem vagyok agresszív, az az agresszív aki marhaságokat írkál mert abban leli örömét utána meg mindennek lehordja a másikat.....látom te is ilyen vagy úgyhogy légyszives TAKARODJÁL MÁR INNEN köszi :)
3.Van életem és különben is milyen duma az hogy unom a drogokat?? Unom a drogokat ezért drogos játékokon játszok?? Honnan veszed, hogy drogozok?? Na látod ebből látszik nem tudsz te semmit, mert egy kis gyökér vagy, ÉS TE VAGY A LÚZER!! Normális ember nem b*sztatja a másikat és nem kértem senkit, hogy írjanak ide emeletes marhaságokat arra pedig főleg nem, hogy ismeretlenül leoltsák a másikat
Aki normális volt annak köszi, a többiek elmehetnek a jó retkes bús p*csába köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!