Milyen drogos játékok vannak?
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 00:03
1/18 anonim válasza:
Lövésem nincs, de tudtommal a legtöbbnél már az elején megszívod, amitől aztán úgy viselkedsz, mint akinek elgurult a tablettája.
Kérdezd Katit, ő tudja...
4/18 A kérdező kommentje:
1.válaszadóhoz szólnék-
NYOMORÉKOKNAK KOCC NEM AZT ÍRTAM HOGY AZ ÍRJON AKI SZ**T SE TUD KÖSZI A MEGÉRTÉST :))
2011. jún. 8. 19:25
5/18 anonim válasza:
NARC,de asszem az csakkonzolos.(Régi X-box)
6/18 anonim válasza:
Gratulálok!Szar életed lehet,ha már drogokhoz kell nyúlnod.
7/18 anonim válasza:
"KOCC" jesszusom :D 15-18 éves Hajógyáris katis, lightos senkiházi vagy ha jól sejtem :D Nálad se hatott az iskolai drogprevenció :/
8/18 treffhetes válasza:
ti teljesen meg vagytok zakkanva:) drogos *játék* volt a kérdés. ha én megkérdezem, hogy milyen darálós-kaszabolós játékokat ismertek, azt hiszitek, hogy valami őrült sorozatgyilkos vagyok??:)
9/18 A kérdező kommentje:
Treffhetes nagyon igazad van :)
A többieknek is köszi kivéve annak a nyomorult beszólogatósnak, akinek nincs más dolga, csak hogy b*sztassa a másikat ahelyett, hogy dolgozna :)
KEDVES NYOMORÉK!! TESSÉK MENNI A DOLGODRA!!!
2011. jún. 10. 20:12
10/18 A kérdező kommentje:
Abból, hogy azt írom "kocc" már hajógyári katis vagyok? :DD
Én csak azt nem értem, fogyatékosoknak minek van számítógép :/
2011. jún. 10. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!