Szerintetek megéri az új XBOX 360 SLIM?
XBOX 360 játékkonzol vásárlása előtt állok és tudni szeretném meg-e éri az árát, úgy tudom még nem flashelhető (legalábbis tudomásaim szerint 2010 áprilisától augusztusáig gyártott modellek flashelhetőek)... Előszőr eredeti játékokkal szeretnék vele játszani és majd késöbb ha kilehet flasheltetni akkor azt midnenképp szeretném.
Továbbá érdekelne mit is jelent pontosan az az 1 hónapos Xbox Live GOLD csomag, szal csak 1 hónapig tudnák rá demokat tölteni stb., aztán semmit se csinálhatok ha nem fizetem rendszeresen? Mert nem szeretném havonta fizetni a LIVE-ot, továbbí meg-e éri zsírújan venni jótállással, vagy ha tudnák szerezni kibontatlanul jótállás nélkül akkor inkább úgy??? Remélem az új XBOX 360 Slim már sokkal megbízhatóbb mint az elődjei (3Led hiba stb), szóval összegezve tudni szeretném, meg-e éri kiadni érte 250-270€-t, nem szeretném ha pár hónap után elcsesződne...
Válaszotokat előre is köszönöm!
Köszönöm szépen a válaszokat, igen énis eldöntöttem hogy ha egyszer veszek zsírújan jótállással akkor nem fogom flasheltetni, inkább majd veszek hozzá játékokat, már vettem hozaz 2-t amugy bár a box nincs meg meg :D az egyik a dark messiah elements a másik a Gears of War 2. :)
Már alig várom hogy kipróbálhassam őket :P
A dark messiah Pc-n is nagyon nagyon letud kötni, felteszem xboxon se lehet valami rossz :P
Egyelőre csak azt nem tudom még hogy hol vegyem mert ahol szoktam rendelni cuccokat ott 270€ és azt nagyon sokallom..
Majd kell keresnem más odlalokat, jah egyébként szlovakiai üzletet kell keresnem mert szlovákiaba lakom...
Azér tis írtam €-ba az árakat...
Na mé gegyszer köszi :)))
nem biztos, de hátha ezek tudnak küldeni külföldre is, még mindig olcsóbb lenne, vedd fel velük a kapcsolatot.
konzolstudio.hu
consolecorner.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!