Épp vásárlás előtt állok, és szeretném megtudakolni, hogy megéri e megvenni a játékot Xboxra? (Pc-re ótvar lett, ez bizonyos)
Olyan ember írjon aki játszik vele Xboxon!
Milyen a community? Sokan játszanak vele?
Ping-el hogy állunk? Durva net kell hozzá?
2011. febr. 20. 21:04
1/7 anonim válasza:
Kevés csaló-gyanús ember van, relatív normális emberek vannak, de a nagy számok törvénye alapján itt is lehet retardáltakba botlani. Pc, ps3, 360 közül ennek a legstabilabb a multija. Durva net kell hozzá? Hát ugyanolyan, mint a többi játékhoz, mivel sokan játszák, könnyű találni olyan lobbykat, amik nem csilliárd mérföldre vannak, szóval nincs igazán lag probléma. Ja, és igen, nagyon sokan játszanak vele.
2011. febr. 20. 21:14
2/7 anonim válasza:
Volt tegnap felmérés/közvélemény kutatás a Modern Warfare 3 facebookján (igen, MW3) és ott 70-30%-ba az MW2-t istenítik, BO-ot nem szeretik annyira.
2011. febr. 20. 21:19
3/7 A kérdező kommentje:
Mert MW2 újítás volt, BO meg MW2 másolat pár plusszal.
Köszönöm a segítséget, hamarosan csatlakozom az Xbox communityhez :)
2011. febr. 20. 21:23
4/7 A kérdező kommentje:
Még 1 kérdésem lenne. 1 vagy 2 év garanciával érné meg jobban? Plussz 4-5 ezer forint a 2 év garis. Sok gond vana géppel? A hűtésről hallottam hogy nem a legjobban megoldott.
2011. febr. 25. 15:41
5/7 A kérdező kommentje:
Ahaa, eljutottam az apróbetüs részig, ugyanis a megrendelésnél 1 év garit irnak, kicsivel lejjebb meg "A gépre a Microsoft 1+2 év garanciát vállal." khm? most akkor mi?
2011. febr. 25. 15:43
6/7 anonim válasza:
S szériás? Mert akkor nincs para.
A +2 év gari az rrod-re vonatkozik, meg az e71 (vagy valami ilyesmi) hibára. Alapból 1 év (pl elromlik a dvd tálca, controller, stb), de ha a fenti kettő fordul elő, akkor összesen 3 a gyártási időtől számítva. Ha S szériás, akkor amúgy nem kell aggódni különösebben, mert végre összerakták normálisan, ha jasper alaplapos, de régebbi szériás, akkor sem. A régebbi gépeknél volt para a hűtéssel, meg az alaplapokkal. De szerintem azokat már nem is nagyon kapni.
2011. febr. 25. 20:55
7/7 anonim válasza:
Már megnéztem és ÚJonnan BOLTból csak Slimet kapni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!