Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mondanátok olyan játékot...

Mondanátok olyan játékot aminek van története és nem csak monoton lövöldözés van?

Figyelt kérdés
Lehet teljesen más mondjuk olyan, mint pl a Portal, de lehet olyan ami részben lövöldözős...vagy, ha az egész lövöldözős akkor meg ész kelljen hozzá(Hitman, más lopakodós). Ja, és légyszi kis gépigénye legyen, ha lehet! Kösz!
2011. máj. 1. 17:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%

Serios Sam 2

Nekem tetszett,jópofa.

Nem tudom a pontos gépigényét,de nagyon rendszerbarát.

Szinte bármin elfut.

2011. máj. 1. 17:18
 2/11 A kérdező kommentje:
Ismerem, jó és vicces játék csak rövid...százszor meg ugye unalmas kijátszani...De azért kösz! :D
2011. máj. 1. 17:23
 3/11 anonim ***** válasza:
48%

hát nem tudom mennyire kis gépigényre gondolsz...

ha nagyon kicsire, akkor ajánlanám a Touhou - sorozatot,

ha közepesen kicsire, akkor mondjuk a Postal 2-t, Diablo 2-t, ha picit többet is elbír, akkor mondjuk Jade Dinasty.

2011. máj. 1. 17:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Mass Effect 1-2. TPS shooter-kaland-RPG, a BioWare-től. A The Witcher (RPG), amit még ajánlani tudok, és egy középkategóriás gép is megbirkózik vele valahogy. Ha pontosabbat akarsz, ajánlom ezt, itt kiválasztod a játékod, és leteszteli neked, hogy működne-e, vagy sem (bár néha egy kicsit megtévesztő, azért általában jól működik): [link]
2011. máj. 1. 18:35
 5/11 Trollololo ***** válasza:
Assassin's Creedek, GTA-k
2011. máj. 3. 17:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Assassins's Creed? Annak egy "picit" nagy a gépigénye:) Ha tényleg kicsi a géped, akkor Lord of The Rings:Battle For Middle Earth. Nem vagyok oda a LOTR-ért, de ez nagyon megfogott!
2011. máj. 3. 18:38
 7/11 Trollololo ***** válasza:
jalol télleg :9 nem olvastam h kis gépigény kellene :)
2011. máj. 3. 18:47
 8/11 anonim válasza:
Portal 4ever.
2011. máj. 3. 22:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Jahnm meg a Tomb Raider 4, az nagyon jó volt. Nekem az volt a kedvenc a TR sorozatból :)
2011. máj. 4. 11:23
 10/11 A kérdező kommentje:

Kösz az eddigi válaszokat...még jöhet:P

A tomb raider 4 az a legendary vagy az anniversary, mert amikor beírtam, akkor ezt a kettőt adta ki és nem tudom, melyik az?

2011. máj. 4. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!